Kiinnostaako Vapauden liitto -puolueen jäsenyys tai toiminnan tukeminen tukijäsenenä?

Vapauden liitossa on kolme erilaista jäsenyysvaihtoehtoa:

Puolueen jäsenyys

Varsinaista puolueen jäsenyyttä hakevat haastatellaan aina henkilökohtaisesti ja puoluehallitus käsittelee hakemuksen haastattelun jälkeen. Prosessi kestää viikoista kuukausiin. Haemme puolueen varsinaisiksi jäseniksi aktiivisia kansalaisia, joilla on kiinnostusta, halua ja aikaa osallistua poliittiseen toimintaan. Varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus puoluekokouksissa ja he voivat perustaa ja liittyä paikallisyhdistyksiin. Varsinaisen jäsenyyden vuosimaksu on 20€ ja se laskutetaan erikseen jäsenyyden hyväksymisen jälkeen.

Tukijäsenyys ja kannatusjäsenyys

Tuki- ja kannatusjäsen tukee puolueen toimintaa jäsenmaksullaan, mutta ei osallistu aktiivisesti puolueen viralliseen toimintaan. Hänellä ei ole äänioikeutta puolueen toiminnassa, eikä hän voi liittyä jäseneksi paikallisyhdistykseen. Hän voi olla muutoin mukana toiminnassa ja levittää puolueen sanomaa. Tuki- ja kannatusjäsen saa kutsuja puolueen julkisiin tapahtumiin ja viestejä mm. puolueen kannanotoista.

Tuki- ja kannatusjäseneksi pääsee suoraan täyttämällä hakemuksen ja maksamalla jäsenmaksun. Haastattelua ei ole. Seuraa ohjeita. Tukijäsenyyden vuosimaksu on 20€ ja kannatusjäsenyyden 100€.

Jos et halua liittyä jäseneksi, mutta haluat muuten tukea Vapauden liittoa, niin voit myös lahjoittaa rahaa.

Liity jäseneksi tästä: