Vapauden liiton puoluehallitus on nimennyt Tatu Tynin sitoutumattomaksi ehdokkaaksi vuoden 2023 eduskuntavaaleihin Uudenmaan vaalipiiriin. Tervetuloa Vapauden liiton eduskuntavaaliehdokkaaksi ja mukaan Vapauden liiton toimintaan!


Olen ammattitaikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja ja keksijä Tatu Tyni.

Asun Raaseporissa joki- ja luonnonsuojelumaisema edessäni, sekä rikas luonto ympärilläni.  Taiteilijana olen maailmaa laajasti kiertänyt ja keksijänä olen US-patentoidun Digital Illusion Equipment -teknologian yksi kehittäjä. Kulttuurialojen taustavaikuttajana olen mm. esittävän taiteen ammatillisten rakenteiden uudistaja, lue tästä.

Kuuluin Perussuomalaisiin 2012-2022 ja olen Raaseporissa kaupunginvaltuutettu. Perussuomalaiset erottivat minut puolueesta lokakuussa 2022, asian taustoista voit lukea enemmän tästä ja tästä.

Minun arvomaailmani rakentuu kodin, uskonnon ja isänmaan päälle, lue tästä.

Olen ainoa suomalainen poliitikko, joka on keskittynyt kulttuurielämän ammattimaistamiseen. Vitaalinen kulttuuri on tulemista toimeen kansakuntana ympäröivän luonnon, ihmisten ja geopoliittisten paineiden keskellä. Terve kulttuuri luo hengelle ja fysiikalle vahvan ympäristön kasvaa yksilöinä kansakuntaa pystyssä pitäväksi voimaksi. Kolmiosainen perusteluni miksi Suomi tarvitsee kansallismielisen kulttuuriministerin, osa1, osa2 ja osa3.

Ammatillisen kulttuurialan kannattaa ottaa oppia pelialasta, jonka vienti on miljardeja euroja ja kehittyä toimintatavoiltaan pois ideologioista, Neuvostoliiton aikaisista metodeista ja ilmaisen rahan tuomasta kilpailun vääristämisestä. Ammatillista kulttuuria pitää tukea, mutta samoilla kriteereillä kuin elinkeinoelämää. Perusajatus on, että ammatillinen kulttuuri tuo ajan mittaan merkittävästi enemmän rahallista hyvää kotimaahan kuin vie sitä. Kuinka tehdä rakennemuutos ammatilliseen esittävään taiteeseen – lue tästä.

Mottoni: ”Ei jotain vastaan, vaan jonkin puolesta.

Tatu Tyni

Sähköposti: [email protected]
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOjdvtJaA2o4dLnN80SzpaA/videos
Facebook: https://www.facebook.com/tatu.tyni.7/
Tokentube: https://tokentube.net/l/1433597475/Tyrn%C3%A4v%C3%A4-Show–16–Suomea-johdetaan-ulkomailta-k%C3%A4sin–LA-13-8-KLO-14

Samankaltaiset artikkelit