Vapauden liiton puoluehallitus on nimennyt Pirkanmaan aluevaltuuston varavaltuutettu Maija-Sofia Ulmasen ehdokkaaksi vuoden 2023 eduskuntavaaleihin Pirkanmaan vaalipiiriin. Tervetuloa mukaan Vapauden liiton toimintaan ja kansanedustajaehdokkaaksi!


Nimeni on Maija-Sofia Ulmanen, 36-vuotias nokialainen varavaltuutettu Pirkanmaan hyvinvointialueella. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta.

Toimin varsinaisena jäsenenä hyvinvointialueemme Strategia-, ja tulevaisuusvaliokunnassa Pirkanmaalla. Sydäntäni lähellä on erityisesti ihmisten kollektiivinen hyvinvointi; varsinkin nyt kun EU-jäsenyytemme tuottaa jatkuvasti lisäharmia pieneen, vaikkakin pippuriseen maahamme. Lähdin Vapauden liiton ehdokkaaksi, sillä koen inhimillisten arvojen olevan täysin unohdettuja kotimaamme politiikassa tällä hetkellä. Ajan ennen kaikkea ihmisoikeuksia sekä syrjimättömyysperiaatetta esimerkiksi iän, sukupuolen ja terveydentilan perusteella. Tämän luulisi olevan itsestäänselvyys jo perustuslainkin näkökulmasta, mutta sitä se ei kuitenkaan selvästi käytännössä ole. Peräänkuulutan tiedettä, joka ei ole politisoitunutta. Tämä on tällä hetkellä todellinen ongelma; tieteelliseksi kutsutaan asioita, joiden lähempi tarkastelu todistaa päinvastaista.

Olen koulutukseltani humanististen tieteiden kandidaatti (HuK), sekä kahden maisteritutkinnon opiskelija Tampereen yliopistosta. Filosofian maisteriksi valmistunen ensi kesään mennessä (FM) ja politiikan tutkimuksesta (pääaineena valtio-oppi) viimeistään siitä vuoden kuluttua (YTM). Olen lisäksi koulutukseltani refleksologi, sekä toimin Lasten Lisäopetuspalvelu ry:n toisena opettajana pääasiassa ala- ja yläkoululaisille. Koen politiikan tuntemukseni olevan hyvää sekä teoreettisella, että käytännön tasolla. Olen havahtunut myös ennen kaikkea median toimintaan erityisesti viimeisen kolmen vuoden aikana, ja niihin valtadiskursseihin, joita siellä viljellään. Elämme tällä hetkellä Suomessa, jossa perusoikeuksiamme ollaan joko kokonaan viemässä tai ainakin supistamassa radikaalisti. Näin on jo tehtykin. Koen tämän ajan kriittisenä Suomen tulevaisuuden kannalta; siksi Vapauden liitto. Äänestä suomalaista Elovena – henkeä Arkadianmäelle!

Maija-Sofia Ulmanen

Pirkanmaan hyvinvointialueen Strategia, – ja tulevaisuusvaliokunnan jäsen
Varavaltuutettu Pirkanmaan HVA:lla

SOME-KANAVAT:
Poliitikkosivut: https://facebook.com/maija.sofia.vapauden.liitto.eduskuntavaalit23
Facebook: https://www.facebook.com/maijasofiakristina.ulmanen
Instagram: https://instagram.com/maijasofiakristina
Twitter: https://twitter.com/UlmanenMaija
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/maija-sofia-ulmanen
YouTube-kanava: https://www.youtube.com/@Politiikan-Hentun-Liisa

Samankaltaiset artikkelit