Väärien poliittisten ratkaisujen suomalaisille tuottamaa kipua on puudutettu jo kymmeniä vuosia velalla, jottei kansakunnan ontuminen tuntuisi niin tuskalliselta. Valtapuolueet ovat valtiota ja kuntia velkaannuttamalla peitelleet omista virheistään johtuvaa Suomen kiihtyvää alamäkeä, jonka perussyyt löytyvät EU-jäsenyydestä ja eurosta, jotka veivät Suomelta poliittisen ja taloudellisen itsenäisyyden.

Nyt kun hallitus yrittää pienentää kansaa huumaavan kipulääkkeen annostusta, josta Suomi on valtapuolueiden toimesta tehty kymmenien vuosien aikana yhä syvemmin riippuvaiseksi, niin kansa tuntee kovan kivun heti ja älähtää tuskasta.

Suomi neidon alati paheneva ontuminen ja velkariippuvuus voidaan parantaa vain siten, että jätämme vahingollisen EU:n ylikansallisen poliittis-taloudellisen järjestelmän taaksemme ja palaamme itsenäiseen Suomeen, markkaan ja kansalliseen kapitalismiin. Siinä on koeteltu ja kestävä resepti Suomen hyvinvoinnille ja vaurastumiselle. Mutta ensin on nähtävä paljonko kipua Suomen kansa tarvitsee, ennen kuin se suostuu ajattelemaan ja toimimaan omaksi parhaakseen.

On joka tapauksessa niin, että velkapuudutusta ei voida jatkaa loputtomiin ja jos sitä edelleen jatketaan, niin edessä on massiivinen velkakriisi, jolla on lamauttava vaikutus suomalaisten elintasoon. EU-Suomen vaihtoehdot ovat siis kivuliaat leikkaukset tai velkakriisi, joiden lopputulos on Suomen kansan kannalta sama, eli kummassakin se joutuu tuntemaan valtapuolueiden poliittisten virheiden tuskalliset seuraukset omassa nahassaan.

EU-Suomessa kansa on umpikujassa, josta ainut tie ulos on jättää EU.

Niko A. Kauko europarlamenttiehdokas, Vapauden liitto 2 vpj.

Samankaltaiset artikkelit