LOPULLINEN NIITTI EU:n TOIMINNASTA, SIITÄ ON EROTTAVA, NYT!

Nyt repeää pelihousut. Tämä EU:n kommunisti komissaari ehdottaa täysin vapaata, carte blanche oikeutta tutkia jokaisen pienenkin palan sinun yksityisyydestäsi. Jos olet aiemmin, edes jotenkin tuntenut jotain pientäkin lukkarin rakkautta EU:ta kohtaan, tämän on pakko muuttaa ajatuksen kulkuasi.

Nyt on otettava huomioon se, kuinka nämä ehdotukset syntyvät. Ei se käy niin että yksi aamu meidän mimmi Ylva Johansson päättää, että hei – tämähän on hyvä ajatus, näin voimme vakoilla jokaisen tekemistä 24/7/365. – Minäpäs teen siitä virallisen ehdotuksen.

Ei, se ei mene niin, vaan asiasta keskustellaan kaikkien muiden komissaarien kanssa, ja jos ei aivan kaikkien, niin ainakin suurimman osan kanssa. Ja ehdotukselle siis haetaan yleinen tuki, ja yleinen tuki tarkoittaa sitä, että koko EU on sen takana. Ja sen jälkeen komissaari kollegat painavat enteriä, ja se on siinä. 

Eli tämä totaalisen sairas ehdotus on saanut KOKO EU:n HYVÄKSYNNÄN! Purra, ja muut, miettikää sitä hetki. Sitä ei missään tapauksessa saa päästää läpi ainakaan Suomen osalta.

Tämän EU huumatun Ylva Johanssonin ehdottama CSA-asetus rikkoo täydellisesti uskomme turvallisiin ja luottamuksellisiin prosesseihin, kuten työsähköpostien lähettämiseen, lääkäreiden kanssa kommunikointiin ja jopa tiedustelutietoa suojeleviin viranomaisiin.

Asetus haluaa rutiininomaisesti, siis 24/7/365, skannata yksityistä viestintäämme verkossa tekoälytyökalujen avulla etsiäkseen mitä tahansa pientäkin vinkkiä siitä että ”saatat” tehdä jotain rikollisuuteen viittaavaa Tietenkin nämä idiootit antavat tälle nimen, eli haluavat ”tutkia lapsiin kohdistuvaa seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvän materiaalin leviämistä.” Tällä ostetaan muiden tiedostamattomien äänet. 

Sillä ei ole väliä, epäilläänkö sinua rikoksesta vai ei, tämä skannaus voi koskea kaikkia – satoja miljoonia lainkuuliaisia eurooppalaisia.

Tämä EU:n sisäasiainlaki ei vain ehdota kirjoittamiemme sanojen skannaamista. Se haluaa myös skannata puhelimiemme henkilökohtaiset kuvat, pilvissämme olevat asiakirjat ja sähköpostiemme sisällön.

Kaikki tavat, joilla elämme elämäämme verkossa, mukaan lukien paljon henkilökohtaisia tietoja, voivat olla säännöllisten digitaalisten hakujen kohteena.

Kaikkien laillisten keskustelujen valvonta vahingoittaa meitä jokaista, erityisesti lapsia. Asiantuntijat ovat sen monesti todistaneet, että ketään ei suojata tekemällä Internetistä vähemmän turvallinen.

Massavalvonta verkossa ei tee meistä turvallisempia, se heikentää demokraattisia oikeuksiamme ja vapauksiamme.

Harri Kullberg
Vapauden Liitto

Samankaltaiset artikkelit