Eurovaaliehdokas 2024

Maija-Sofia Ulmanen 192

Tarvitsemme akuutisti Euroopan unioni -kriittisiä tahtonaisia ja -miehiä Euroopan parlamenttiin

Olen 38-vuotias väitöskirjatutkija julkisoikeuden alalta hallintotieteistä Nokialta (äitiysvapaalla 31.07.24 saakka). Olen myös perheellinen kolmen lapsen äiti ja toimin varavaltuutettuna Pirkanmaan hyvinvointialueella. Koulutustaustani on monipuolinen ja palvelee globalistisen maailmantilanteen juurisyiden ja lieveilmiöiden holistisen ja ihmistä vieraannuttavan nykytilanteen ymmärtämistä, johon olemme pala palalta ajautuneet 1990-luvulta lähtien yhä kiihtyvämpää tahtia. Jarrua on painettava pikaisesti, tai ainakin hidastettava Suomelle vahingollista tendenssiä. Tämän lisäksi meidän suomalaisten edustus EU:n päättävissä elimissä on jatkuvasti supistunut. Tarvitsemme siis meitä tahtonaisia – ja -miehiä Euroopan parlamenttiin, jotka ymmärtävät laaja-alaisesti asioiden todellisen tilan.

Elämme propagandan lävistämässä käsitysten heijastamassa nurin kurisessa todellisuudessa, jossa olemme vieraannutettuja siitä, mitä maailmassa itse asiassa tapahtuu

Mikäli minulta kysyttäisiin lyhyesti, miten asiat sitten todella ovat, vastaisin näin: Poliittiset agendat ovat itse asiassa pelkkiä tulonsiirtomekanismeja köyhiltä rikkaille. Esimerkiksi ilmastonmuutosagendan todelliset syyt lepäävät pyramidimaisen maailmanrakenteen säilyttämisessä, jossa rikkain väestönosa (n. 2%) saa edelleen pitää asemansa. Olemme suostuneet korupuheiden politiikassa vapaaehtoisiksi orjiksi ja orjattariksi, ymmärtämättä kokonaiskuvaa. Mikäli olemme pelkästään uutisten ja sanomalehtien tarjoaman riisutun ja vääristellyn todellisuuskäsityksen armoilla, mikään ei tule muuttumaan ainakaan parempaan suuntaan.

Ihmisyys uhan alla

Oma taustani on ollut aktiivisesti tutkia ja innovoida parempia ratkaisuja ja toimintamalleja, kehittää itseäni ja maailmaa sitä kautta. En näin ollen ole varsinaisesti valinnut poliitikon uraa, vaan olen valinnut ihmisyyden puolustamisen ja sydämen viisauden palauttamisen ”uranani”, jota tälläkin hetkellä toteutan politiikan kentällä ja tutkimusaiheessani oikeusvaltiosta mahdollisuuksieni mukaan. Tekoälyn tuomat uhat ovat yksi esimerkki siitä, miten ihmisyyskäsitystä muokataan paraikaa suuntaan, josta ei välttämättä ole paluuta. Nämä kaikki askelmerkit Iso veli valvoo -tyyppisine digivaluuttoineen ja -henkilöllisyyksineen on luotu Euroopan Unionissa ja muissa ylikansallisissa toimielimissä suljettujen ovien takana jo ainakin parikymmentä vuotta sitten.

Tiedon ja tiedostamisen erosta: älä koskaan aliarvioi siemenen voimaa

Kaikki ylläkerrottu kiteytyy tiedon ja tiedostamisen eroon. Pelkällä tiedolla ei enää nykytilanteessa pärjätä, vaan on tultava yksilöllisellä ja kollektiivisella tasolla tietoiseksi laajemmassa kuvasta. Rohkeuttani astua esiin erilaisilla mielipiteilläni on koeteltu tähän saakka ja rohkeutta on väistämättä tullut pakon sanelemana. Koska suuret laivat kääntyvät hitaasti, siemeniä tulisi kylvää aktiivisesti politiikankin sisäkentällä. Politiikka on vain yksi tapa vaikuttaa, ja todellinen voima onkin 98% maailman väestöstä. Omaa voimaa voi lähteä tunnustelemaan aluksi vaikkapa äänestämällä täysin toisenlaista ehdokasta, kuin olisi esimerkiksi aiemmin tehnyt. Mikäänhän ei muutu, jos mitään ei muuta -eikö?

Maija-Sofia Ulmanen
Vapauden liitto, hallituksen varajäsen
Pirkanmaan hyvinvointialueen varavaltuutettu
Aluevaltuuston strategia- ja tulevaisuusvaliokunnan jäsen

Youtube: https://www.youtube.com/@Politiikan-Hentun-Liisa
Kotisivu: https://maijasofiaulmanen.fi
Facebook: https://www.facebook.com/maijasofiaulmanen.poliitikko.vapaudenliitto
Facebook: https://www.facebook.com/maijasofiakristina.ulmanen

Samankaltaiset artikkelit