Suomen valtaapitäviltä on tullut selkeä viesti. Eduskunnan puhemies Matti Vanhanen on sanonut haastattelussa, että Suomen julkinen talous velkaantuu seuraavina vuosina vähintään 10 miljardia vuodessa, jos nykyinen linja jatkuu. Tämän lisäksi velalla aiotaan rahoittaa kymmenien miljardien hävittäjäkaupat. Tämän lisäksi velalla on kuitattava kaikki muut yllättävät kulut, jollaisia aiheuttavat niin taloudellisessa kaaoksessa olevan Euroopan tukipaketit, kuin myös jo käynnistynyt talouden taantuma. Lisäksi nykylinjan jatkuminen tarkoittaa sitä, että taloutemme kannalta välttämättömät suhteet Venäjään tuhotaan lopullisesti ja kehitysmaalaisten vyöry Suomeen jatkuu. Tällä hetkellä Suomeen vyöryy yli 50 000 maahanmuuttajaa vuodessa ja kaikki merkit viittaavat siihen, että määrä on kasvussa. Avointen rajojen oloissa tälle ei voida tehdä mitään.

Suomen kansan on nyt tajuttava, että nykylinja on tuonut Suomeen tähän tilanteeseen ja tämän linjan jatkuminen johtaa Suomen totaaliseen umpikujaan. Nykymenon jatkuminen ei siis ole mikään vaihtoehto Suomelle, vaan isänmaan pelastaminen vaatii muutoksen Suomen suuntaan. Tämä suunta voi olla ainoastaan itsenäisyyden palauttaminen. Ainoa toimiva tapa pelastaa Suomi taloudellisesti ja kulttuurillisesti on palauttaa maamme täysi itsenäisyys. Mitään muuta toimivaa keinoa ei ole.

Suomen itsenäisyyden palauttaminen alkaa maamme eroamisella EU:sta. Tämän lisäksi tarvitsemme oman valuutan, eli myös euroero on välttämättömyys. Myös Suomen liittäminen Natoon on estettävä. Nämä toimet palauttavat päätösvallan suomalaisten käsiin. Rajavalvonnan paluu johtaa siihen, että rajojemme valvojat voivat rajoillamme päättää sen, kuka Suomeen pääsee ja kuka ei. Silloin on helppo toimia niin, että ne ihmiset, jotka hyödyttävät Suomea, pääsevät rajan yli ja ne joista on maallemme enemmän haittaa kuin hyötyä, käännytetään itsenäisen Suomen rajalta takaisin, sinne mistä ovat tulleetkin. Tämä lopettaa maahanmuuttajien vyöryn Suomeen ja myös ulkomaalaisten rikollisten pääsy Suomeen estyy. Lisäksi voimme estää myös Euroopasta tulevan halpatyövoiman tulon Suomeen, jolloin Baltian ja Itä-Euroopan maiden halpatyövoima ei pääse Suomeen, vaan työt täällä tehdään EU-eron jälkeen kotimaisen työvoiman toimesta. Tämä johtaa siihen, että duunarien palkat kulutetaan kotimaassa, jolloin talous saa valtavan piristysruiskeen. Myös työllisyys paranee, kun nyt kortistossa oleville suomalaisille riittää töitä, kun halpatyövoima on poissa työmarkkinoiltamme.

Euroero taas palauttaa taloudellisen itsenäisyytemme. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomi on tämän jälkeen itse täysin vastuussa taloudestaan. Tämä lopettaa mielettömät tukipaketit, joilla suomalaisten verorahoja on siirretty miljardeittain holtittomasti talouttaan hoitaneiden Etelä-Euroopan valtioiden kassoihin. Oma vastuu taloudesta pakottaa myös Suomen hoitamaan talouttaan vastuullisesti, koska kansallinen rahapolitiikka perustuu korolle ja kun korot ovat normaalitasolla, on vastuuton velkaantuminen tuhon tie. Tässä tilanteessa Suomen on mitoitettava julkiset menot tasolle, jolla ne kyetään rahoittamaan niillä verotuloilla, joita valtio kykenee kohtuudella keräämään. Talouden toimivuudelle oleellista on myös riittävä ostovoima, joka pitää kotimaisen kysynnän kunnossa. Kun ihmisillä on rahaa, he käyttävät sitä palveluihin ja hankintoja tehdään ja vaikka asuntoja rakennetaan. Tämä tilanne on itsenäisessä Suomessa helppo saavuttaa, kun suomalaisten verorahat eivät virtaa ulkomaille ja tänne ulkomailta tukien varassa elämään tulevien maahanmuuttajien taskuihin. Kun julkiset rahat käytetään vain suomalaisten hyväksi, niin tämä mahdollistaa kunnollisten peruspalvelujen ylläpidon ilman velkarahaa.

Suomen on myös asemoitava itsensä taloudellisten ja geopoliittisten realiteettien mukaan. Maamme sijaitsee tuhannen kilometrin päässä Keski-Euroopasta ja meillä on yli 1300 kilometriä yhteistä maarajaa Venäjän kanssa. Kuvitelma siitä, että voisimme ryhtyä suhtautumaan Venäjään vihamielisesti ja että voisimme rahoittaa hyvinvointivaltion, ilman hyviä suhteita Venäjään on täysin harhainen. Ilman vientiä Venäjälle, yritystemme toimintaa Venäjällä, venäläistä energiaa ja matkailua ei Suomen talous voi kasvaa mitenkään. Kun vielä tajutaan, että välien tuhoaminen Venäjään johtaa väistämättä välien tiivistämiseen ja riippuvuuden kasvuun lännestä, niin vaihtoehto, jossa Suomi katkaisisi välinsä Venäjään johtaa väistämättä siihen, että Suomi suistuu juuri sille länsi-integraation tielle, joka johtaa edellä kerrotulla tavalla maamme täydelliseen tuhoon.

Ainoa ratkaisu tässäkin on, että palaamme itsenäiseksi ja puolueettomaksi kansallisvaltioksi. Itsenäinen ja puolueeton Suomi ei ole uhka Venäjälle, jolloin saamme olla rauhassa ja voimme palauttaa taloudellemme välttämättömät suhteet Venäjään. Itsenäinen Suomi, joka ylläpitää hyviä suhteita Venäjään ja joka on irtautunut taloutemme katastrofiin ajaneista EU:sta ja eurosta menestyy taloudellisesti ja kykenee tuottamaan hyvät peruspalvelut, ilman velanottoa. Tämä on se ainoa toimiva tie Suomelle ja tämä linja on ainoa tapa pelastaa itsenäinen Suomi.

Risto Huovinen

Samankaltaiset artikkelit