Vapauden liiton puoluehallitus on nimennyt Risto Huovisen vuoden 2023 eduskuntavaaliehdokkaaksi Kaakkois-Suomen vaalipiiriin. Tervetuloa mukaan Vapauden liiton toimintaan ja kansanedustajaehdokkaaksi!


Olen 38-vuotias mies Lappeenrannasta.

Työurani olen tehnyt pääosin metsäalalla, jolla olen työskennellyt päätoimisesti vuodesta 2005 alkaen. Kirjoitan myös kolumneja useisiin medioihin.

Politiikassa olen ollut mukana jonkin aikaa, ensimmäinen kosketus siihen oli ehdokkuus edellisissä eduskuntavaaleissa 2019, joissa olin Tähtiliikkeen ehdokkaana. Tähtiliikkeen tähden sammuttua siirryin perussuomalaisiin, joiden riveissä olin ehdolla kuntavaaleissa.

Tällä hetkellä olen myös Lappeenrannan kaupunginvaltuutettu. Perussuomalaiset erottivat allekirjoittaneen valtuustoryhmästään, koska vastustin Suomen jäsenyyttä Natossa ja Naton tukikohdan perustamista omaan kotikaupunkiini, Lappeenrantaan. Nyt olen tullut siihen lopputulokseen, että en voi toimia perussuomalaisissa ja erosin puolueesta, koska perussuomalaisten riveissä en voi enää ajaa Suomen etua. Mielestäni perussuomalaiset ovat tehneet siniset jo ennen vaaleja ja he ovat luopuneet kaikista niistä tavoitteistaan, joilla he ovat kannatusta saaneet.

Tällä hetkellä näen, että Vapauden liitto on sillä linjalla, jolla perussuomalaisten tulisi olla. Vapauden liitto vastustaa Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisen itsenäisyyden tuhoavaa Natoa ja Vapauden liitto ei halua tuhota Suomen taloudelle ja turvallisuudelle välttämättömiä suhteita Venäjään. Vapauden liitto haluaa Suomen eroon EU:sta, mikä on välttämätön toimi Suomen pelastamiselle. Vain EU-ero lopettaa suomalaisten rahojen jakamisen Etelä-Euroopan velkamaille ja vain eroamalla EU:sta suomalaisduunarien töitä uhkaava ulkomainen halpatyövoima saadaan pidettyä pois Suomesta.

EU-ero on myös ainoa tapa lopettaa massamaahanmuutto, koska vain oma rajavalvonta mahdollistaa rajoillemme tulevien maahanmuuttajien pääsyn estämisen maahamme. Paluu itsenäiseksi kansallisvaltioksi on lopulta ainoa tapa pelastaa Suomi. Lisäksi Vapauden liitto vastustaa laittomia pakkorokotuksia, joiden takia on terveydenhoidon ammattilaisiakin irtisanottu. Näille rokotuksille ei ole olemassa mitään lääketieteellisiä perusteita ja tämän takia irtisanomiset ovat yksiselitteisesti perustuslain vastaisia.

Äänestäjien on nyt oleellista ymmärtää, että vain Vapauden liitto tarjoaa sellaisen vaihtoehdon, joka on itsenäisen Suomen edun mukainen. Nyt on käsillä viimeiset hetket pelastaa itsenäinen Suomi. Maatamme täytetään maahanmuuttajilla, eikä Suomella ole tähän varaa. Verovarat tulee käyttää suomalaisten hyväksi ja hyvät ja laadukkaat peruspalvelut turvataan vain sillä, että maahanmuuttoa rajoitetaan ja siihen kuluvat rahat suunnataan peruspalveluihin.

Suomea on velkaannutettu holtittomasti ja tämä on saatava loppumaan. Turhia julkisia menoja on karsittava ja yksityisen sektorin työn määrää on kasvatettava. Julkisen sektorin koko on mitoitettava yksityisen sektorin verotuoton mukaan ja velanotto on saatava loppumaan. Euroopan liittovaltiokehitys tulee pysäyttää ja on palattava itsenäisten kansallisvaltioiden Eurooppaan. Euroopan talous tulee kuntoon vain sillä, että jokaisella maalla on täysi vastuu omasta taloudestaan. Tämä onnistuu vain palaamalla kansallisiin valuuttoihin.

Suomea ollaan viemässä Nato-jäsenyyden kautta täysin väärään suuntaan. Jäsenyys Natossa tuhoaisi hyvät suhteet Venäjään ja tämä olisi katastrofi niin taloutemme, kuin myös turvallisuutemme kannalta. Jos välit Venäjään tuhotaan, niin tämä pakottaa tiivistämään suhteita EU:n kanssa. Tämä taas johtaa uusiin tukipaketteihin ja massamaahanmuuton kaltaisten, Suomelle kestämättömien kehityskulkujen jatkumiseen. Ainoa tapa pelastaa Suomi on palauttaa se itsenäiseksi ja puolueettomaksi kansallisvaltioksi. Venäjä ei ole uhannut millään tapaa siihen ystävällisesti suhtautuvia naapureitaan ja Suomen linjana Venäjän suhteen tulee olla jatkossa ystävällismielinen, jolloin Venäjällä ei ole mitään syytä uhata maatamme. Tämä linja on paras niin talouden, kuin turvallisuuden näkökulmasta.

Suomi ei voi jatkaa EU:n velkaantumiseen perustuvassa talouskuplassa, vaan Suomi on saatava pois tulevaisuutemme tuhoavasta velkahelvetistä ja Suomen rahat on käytettävä vain ja ainoastaan suomalaisten tarpeisiin.

Risto Huovinen

Yhteydet:
https://www.facebook.com/risto.huovinen.14
p. 044 215 1005
sähköposti: [email protected]

Samankaltaiset artikkelit