Päivä päivältä saamme lukea yhä järkyttävämpiä asioita mitä yhteiskunnassamme tapahtuu.

IS 19.1.2023: ”EDUSKUNNAN sosiaali- ja terveysvaliokunta hyväksyi torstaina mietinnön translaista. Laki etenee eduskunnan täysistunnon päätettäväksi ensi viikolla.

Uuden lain tavoitteena on vahvistaa henkilön itsemääräämisoikeutta erottamalla sukupuolen oikeudellinen vahvistaminen lääketieteellisistä tutkimuksista ja hoidoista. Hakemus sukupuolen vahvistamisesta perustuisi jatkossa henkilön omaan selvitykseen hänen sukupuolen kokemuksestaan.

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan saaman selvityksen mukaan henkilön sukupuoli-identiteetti on yksilöllinen ja henkilökohtainen kokemus, eikä sukupuoli-identiteetin tai sen pysyvyyden kokemukselle ole olemassa objektiivista mittaustapaa.

Näin ollen sitä ei voida sellaisenaan arvioida psykiatrin tai muun lääkärin tai viranomaisen toimesta oikeaksi tai vääräksi.”

Huh huh! Eikä tässä kaikki!

”Väärinkäytösmahdollisuuksien rajoittamiseksi valiokunta ehdottaa, että hakemuksen sukupuolen vahvistamisesta voisi tehdä vain kerran vuodessa. Tämä oli ainut hallituksen lakiesitykseen tehty pykälämuutos.”

Mitä tämä tarkoittaa? Voiko tulevaisuudessa sukupuolta vahvistaa/vaihtaa joka vuosi yhden kerran? Hei, kertokaa mitä tämä HULLUUS tarkoittaa?

”ESITYKSEN mukaan sukupuolen vahvistaminen olisi mahdollista 18 vuotta täyttäneille. Sosiaali- ja terveysvaliokunnan asiantuntijakuulemisessa on noussut laajasti esille ikärajan ongelmallisuus. Täysi-ikäisyysvaatimuksen katsotaan heikentävän transsukupuolisten lasten ja nuorten asemaa sekä itsemääräämisoikeutta.”

Aikaisemmin pystyi alaikäisenä mennä salaa polttamaan tupakkaa ja sitten oksentamaan lumihankeen. Tai vetää ensikännit ja lähteä vatsan huuhteluun sairaalaan. Tulevaisuudessa voit korvata nuo nuoren ailahtelevat älynvälähdykset sukupuolenvaihdoksella???

Ja mitä muuta hienoa uutisemme kertovat?

”Koronarokotuksia voidaan jatkossa tarjota kuusi kuukautta täyttäneille ja sitä vanhemmille lapsille.”

Pääministeri ja maan hallitus ei nauti luottamustani. Onko tarkoitus ajaa suomalaiset sukupuuttoon?

Tatu Tyni
Raaseporin kaupunginvaltuutettu
Vapauden liiton eduskuntavaaliehdokas, Uudenmaan vaalipiiri

Samankaltaiset artikkelit