Arvon Poliitikot!

En lakkaa ihmettelemästä kuinka vieraantuneita ihmisten arjesta te oman edun tavoittelijat olette siellä Arkadianmäellä. Kohta ollaan viikko vatvottu Rydmanin asiaa, sekään draama ei riittänyt, alettiin vatvomaan Iiris Suomelan hanuria. Nyt siellä kokoustetaan ja pähkäillään mihin toimiin lyhyt hame johtaa. Annetaanko jollekkin porttikielto, vai keksitäänkö jotain muuta. Pääministeri Sanna Marin tuo tietenkin omat huolensa keskusteluun, lööpeissä on tänään Marinin purkaus, hän haluisi käydä uimarannalla ilman että kukaan kuvaa.

Näistä asioista poliitikot nyt puhuvat ja kirjoittelevat näppäriä kommenttejaan twitteriin.

Suomalaisten arki on kallistunut siihen pisteeseen, että minullekin on alkanut tulemaan viestejä suomalaisilta, että ei ole enää varaa elää normaalisti. Polttoaineiden hinta on pilvissä ja todennäköisesti tulee nousemaan 3€ kieppeille. Ruuan hinta nousee samaan tahtiin, sähkön hinta nousee jne.. Nämä edellä mainitut asiat on monelle asioita mistä ei pysty edes tinkimään ja voisin olettaa että ruokaa me kaikki tarvitaan.

Olemme jo siinä pisteessä, että ihmisten on pitänyt alkaa karsia asioita, että pystyvät pyörittämään arkea. Nuorten kesäleirejä, harrastuksia ja normaali hauskanvietto perheillä jää väliin. Vanhemmilla on tosi ”miellyttävä” tehtävä kertoa lapsilleen, ”meillä ei ole varaa tänä vuonna tehdä sitä perinteistä juttua”.

Nämä asiat mitä mainitsin, on suoraan viesteistä mitä minulle on lähetetty. Minulle ainakin tulee paha olo näitä lukiessa, mutta vereni alkaa kiehumaan kun viestejä lukiessani katson someen ja mediaan. Poliitikot tosiaan vatvovat siellä Suomelan hanuria, sillä aikaa kun he sitä vatvovat, perheet potevat huonoa omaatuntoa siitä kun eivät voi järjestää lapsilleen kivaa kesää.

Minua suoraan sanottuna raivostuttaa toi poliitikkojen välinpitämättömyys, olen pitkään pähkäillyt miten poliitikko nukahtaa illalla. Miettikää itse, jos sinä tekisit semmoista työtä missä pystyisit vaikuttamaan asioihin, otetaan esimerkiksi vaikka vanhustenhoito. Siellä on valtava pula hoitajista ja vanhukset makaavat sängyssä ulosteissaan pitkiä aikoja, olen kuullut jopa yli 12h tunnin ”hoitoväleistä”, eli 12h ei ole ketään sinua auttamassa, makaat vain siinä sängyssä odottamassa, että joku tulisi sinua auttamaan.

Miten hitossa se poliitikko voi itse nukahtaa, kun tietää että hän voisi korjata tämän asian? Pitää olla täysin tunteeton ihminen, että asiat vaan siirretään taka-alalle ja mennää itse siihen unikulman moottoroituun sänkyyn nukkumaan. Minä en vaan ymmärrä! Näitä esimerkkejä voitaisiin antaa loputtomasti.

Tänään on taas kiireinen päivä eduskunnassa, kun vatvotaan sitä Iiriksen lyhyttä hametta, kuulemma puhemiesneuvosto kokoontuu sitä vatvomaan.

Hävetkää saatanat!

Eduskuntavaaliehdokas  (Uusimaa)
Juha Korhonen

Samankaltaiset artikkelit