Kiitokset kaikille Vapauden liittoa tai vaaliliittokumppaneitamme äänestäneille! Suuri kiitos myös kaikille ehdokkaille, tukiryhmäläisille ja vaalityöhön osallistuneille.

Vapauden liitto keräsi alustavien tulosten perusteella 27526 ääntä. Tämä on huikea tulos kymmenen kuukautta vanhalle puolueelle. Vaaliliitto keräsi yhteensä 33635 ääntä ja olemme suurin eduskunnasta ulos jäänyt ryhmä. Äänimäärä on pienen kaupungin kokoinen tai sitä voisi verrata vaikka siihen, että äänestäjämäärää kuljettamaan tarvittaisiin 673 bussia!

Äänestystulos ei lupaa hyvää Suomelle ja suomalaisille. Globaalin eliitin agenda tulee jatkumaan riippumatta siitä, millainen hallituksen kokoonpano syntyy. Kysyykö Petteri Orpo hallitustunnustelijana saman kysymyksen kuin Antti Rinne 2019: ”Oletteko sitoutuneet globaalisti ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen 1,5 asteeseen?” Tähän kysymykseen kiteytyy koko huijaus, millä länsimaisia yhteiskuntia ohjaillaan. Se antaa ymmärtää, että ihmiskunnalla olisi joku merkittävä vaikutus ilmastojen (niin, niitä on useita) lämpötiloihin. Kas kun ei pidä sitoutua auringon ohjailuun. Tulevalla hallituskaudella on luvassa jatkoa Sanna Marinin hallituksen politiikalle – päätäntävaltaa ja suomalaisten varallisuutta luovutetaan yhä enemmän ulkomaille. Pahimmassa tapauksessa Suomi ajetaan sotaan Venäjää vastaan. Toivottavasti olen tässä asiassa väärässä.

Miten tästä eteenpäin?

Puolueen 2. varapuheenjohtaja Niko A. Kaukon video vaalituloksesta:

Vapauden liitto ei luovuta. Me tulemme jatkamaan kansalaisten valistamista ja vaikuttamista alue- ja kuntavaltuustoissa, joissa meillä on merkittävä edustus. Ehdokkainamme oli 19 kunnanvaltuutettua ja kuusi aluevaltuutettua. Teemme aloitteita ja pidämme puheita. Yksityisesti, valtuustoissa ja julkisuudessa. Yritämme puhua ihmisille järkeä. Se on velvollisuutemme.

Olemme hyvin huolissamme siitä, millainen maa jälkipolville jää. Onko se globalistien ’En omista mitään, minulla ei ole mitään yksityisyyttä ja olen onnellinen’ -mallinen? Vai itsenäinen, vapaa Suomi, jossa asuu itsenäisiä ja vapaita Suomen kansalaisia? Tulemme tekemään jatkossakin velvollisuutemme riippumatta siitä, haluaako Suomen kansa alistua ulkomaisten valtojen alle vai ei. Vähintään pyrimme siihen, että kansa saa tietää vaihtoehdon olevan olemassa.

Ossi Tiihonen
puheenjohtaja
Vapauden liitto r.p.

Samankaltaiset artikkelit