Olen ison perheen äiti ja ammattikasvattaja sekä opiskelut mm. Reiki I,II ja hermoratahierojan opinnot. Ihmisten kanssa työskentely, elämän ihmettely ja maailmankaikkeuden salaisuudet ovat minua aina puhutelleet. Perhe on hionut minusta ”särmät”, opettanut joustavuutta eri tilanteissa ja näkökulmien moninaisuutta. ”Kaikesta selvitään” on mottoni. Olen mukana kylätoiminnassa
ja olin valtuutettuna kuntapolitiikassa sekä viime eduskuntavaalien kansanedustajaehdokas Lapista Vapauden liiton riveissä. Ratkaisukeskeisyys on ollut punainen lanka läpi elämän. Kokemuksen myötä syntyi halu jakaa asioita. Toivonkin, että antaisit oman näkökulmasi kuulua ja näkyä yhteisten asioiden hoidossa. Silloin on mahdollista löytää ratkaisuja pienempiin tai koko maapalloa käsittäviin haasteisiin, joista on tullut enemmän tai vähemmän pelkoa lietsovia mörköjä. Rakkaus voittaa aina pelon.

– Koko maailmankaikkeus toimii rakkaudella ja rakastavasti Vedruss- sivilisaation elämänkuvassa. Tutustuin Vladimir Megren kirjasarjaan – Venäjän soivat seetripuut – noin kolme vuotta sitten. Venäläinen liikemies tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob- jokea matkatessaan Anastasian ja hänen ihmeellisen maailmansa, ikiaikaisen viisauden ja ”eriskummalliset” opetukset lasten kasvatukseen, vaihtoehtoiseen koulutusjärjestelmään tai rintaruokinnan suureen ja hengelliseen merkitykseen lapselle. Luin kymmenen kirjaa yhteen menoon ja koin tulleeni ”KOTIIN”. Miten jokainen ihminen voi omilla ajatuksillaan ja tunteillaan vaikuttaa elämänsä ja koko Maaplaneetan kohtaloon? Toimiviksi todistettujen ohjeiden avulla opimme, miten voimme ilmentää elämässämme Anastasian unelmaa ja visiota onnesta ja runsaudesta. Se on vastaus siihen, mitä rakkaus voi saada aikaan maailmanlaajuisesti. Gandhi voitti aikansa supervallan, Iso-Britannian, passiivisella vastarinnalla ja rakastavalla asenteella, hyväksymättä brittien harjoittamaa sortoa ja epäoikeudenmukaisuutta. Megren matkakertomukset Siperian taigalla asuvan Anastasian elämän voimasta ja suuresta halusta auttaa ihmisiä todellisen rakkauden ja välttämisen löytämisessä, on liikuttava.

Miten lisätä rakkauden määrää

– Rauhan tilassa kaikki yhteisöt menestyvät! Anastasian sanoma koskettaa kymmeniä miljoonia ja ehkä tänään jo satoja miljoonia ihmisiä Megren kirjojen kautta. Hehtaarin kokoisia kotitiloja on syntynyt ja syntyy ympäri maailmaa ratkaisten puhtaan ravinnon, ympäristönsuojelun sekä meillä niin suuresti tapetilla olevan ilmastonmuutoksen, josta tiedepiirit ja poliitikot kiistelevät lähes päivittäin. Ilmastonmuutos on suuri huijaus Anastasia uskoo palstaviljelijöiden pelastavan maapallon ruokapulan ja perheiden positiivisen tulevaisuuden. Puhdas ja rakkaudellisesti tuotettu ravinto on paras immuunipuolustus viruksia ja bakteereja vastaan. Luontaishoidoilla täydentävinä hoitomuotoina on saatu ympäri maailman vakuuttavia tuloksia. Lääketiede nykymuodossaan on siihen nähden nuori tieteenala. Maiden hallitusten tulee mahdollistaa jokaiselle perheelle oma hehtaarin suuruinen maapala, johon he voivat perustaa kotitilansa viljelläkseen ravintonsa ja
myyden ylitulevan kaupunkilaisille lähiruokana.

– Rauha saavutetaan ja sodat loppuvat, kun emme lähde mukaan väkivaltaan emmekä suostu tappamaan toisia ihmisiä. Anastasia kuten Gandhikin uskoo, että sodat on voitettavissa, kun ihmiset löytävät oman rakkaudellisen paikkansa ja luontoyhteyden. Hyviä tuloksia saadaan esimerkiksi vankien integroituessa takaisin yhteiskuntaan kotitila-ideologian mukaisesti. Lastenkasvatuksesta kaikki alkaa. Kotitilolla lapset kasvavat luontoyhteyteen ja oppivat arjessa tarvittavat tiedot ja taidot omassa yhteisössään. Lapset integroituvat ympäröivään yhteisöön ja yhteiskuntaan löytäen omat vahvuutensa. Nyt yhteiskunnalliset instituutiot ohjelmoivat lapsemme päivähoidosta toiselle asteelle, mitä pidetään länsimaisen kulttuurin kulmakivenä. Lasten mielenterveysongelmat ja oppimisvaikeudet ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti. Sama meno jatkuu läpi aikuisiän. Ihmiset on pakattu ”viidentoista minuutin kaupunkeihin” ilmastohätätilahuijauksen vuoksi. Paikallisilmasto muuttuu ihmisen toimesta, kun metsiä kaadetaan kaupungistumisen, laiduntamisen ja tuulivoimarakentamisen tieltä. Ilmasto tulee varmasti muuttumaan myös globaalisti, mutta se ei johdu hiilidioksidista, joka on kasveille ja elämälle välttämätön kaasu, vaan auringon sykleistä. Kotitiloilla lapset hoidetaan itse kuten tehtiin ennen kaupungistumista. Aiemmin perhe tuli toimeen yhden vanhemman palkalla ja toinen saattoi olla kotona hoitamassa lapsia ja kotitilaa. ”Hyvinvointi” yhteiskunnassa sekä lapset että aikuiset voivat tänä päivänä huonosti. Lapsia menetetään ”digielämälle”. Mitä itse asiassa on tapahtunut ja tapahtumassa? Onko rahasta tullut aikamme epäjumala? Raha on positiivista energiaa, kun se jaetaan oikeudenmukaisesti. Globaali raha on yksien sukujen hallussa ja käytetään usein hyvin kyseenalaisiin hankkeisiin koko maapalloa ajatellen. Viimeiset kolme vuotta media on suoltanut pelon ja puutteen propagandaa lisäten ihmisten stressiä ja haavoittuvuutta, mikä näkyy tilastoissa kasvavina kuolleisuuslukuina ja sairastavuutena. YK ja WHO hamuaa lisää valtaa niin, että yksilönvapaudet ollaan alistamassa näiden organisaatioiden hallintaan, mikä heikentää kansallisvaltioiden omaa päätöksentekoa. Jokaisella ihmisellä tulee olla vapaus tehdä sitä, mikä tuntuu sydämessä oikealta. ”Tee muille sitä mitä haluaisi itsellesi tehtävän”. Ketään ei saa satuttaa fyysisesti tai emotionaalisesti. Muiden ihmisten demonisointi on väkivaltaa ja pelko on myös väkivaltaa toisia kohtaan. Anastasian ja Megren kahden lapsen ”lastenhoitajina” toimivat emosusi ja karhu. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Luonnossa kaikki on sopusoinnussa ja me olemme osa suurta maailmankaikkeutta, josta olemme vieraantuneet. Miksiköhän?

Miten minä muutan maailmaa

Maailma muuttuu ihminen kerrallaan. Rakkaudellinen ihminen toimii muille esimerkkinä, mikä on Vedruss- kulttuurin yksi perusajatus.

Anastasian sanoma tekee kaikille hyvää. Siihen on helppo samaistua ja löytää maailmakaikkeuden lait esimerkkien valossa. Rakkaus on sitä, että tekee oikein antautumatta pelon ohjaamaksi. Tämä on universaali laki, joka näyttää päättäjiltä lähes unohtuneen. Anastasian yksinkertainen viesti on, että kotitilojen mahdollistaminen kaikille halukkaille perheille pelastaa maailman ja luo uudelleen rakkaudellisen ympäristön tuleville sukupolville ja lastenlapsillemme. Ihminen on osa luontoa ja kipinä maailmankaikkeutta. Omilla ajatuksillamme ja tunteillamme luomme oman todellisuutemme. Anastasia näkee, että olemme luojaolentoja. Olemme täällä oppimassa. Harva meistä tuntee osaavansa kaiken. Saamme tehdä myös virheitä kuten lapsi täydellisyydessään, kunhan opimme niistä ja korjaamme ne rakkaudellisesti. Rakkaus saa aina hyvää aikaan. Tee rakkaudellisia tekoja ja ole samalla muutosvoima ja esimerkki meille kaikille, mikä muuttaa maailmaa positiiviseen suuntaan. Rakkautta on myös antaa toisten oppia virheistään, kunhan he eivät vahingoita muita tai itseään.

”Kanssaluominen” on kirjasarjan keskeisin teos, ja se kutoo eteemme uskomattoman sykähdyttäviä eläviä kuvia Maailmankaikkeuden luomisesta ja ihmisen paikasta tässä suurenmoisessa luomistyössä. Kirjassa paljastuu, miten luomistyön ikiaikaiset mysteerit koskettavat hyvin läheisesti ja syvästi meidän jokapäiväistä elämäämme. Saamme opastusta ja tietoa siitä, miten pystymme
saamaan takaisin tuon oman syvällisen viisautemme ja miten voimme yhteistyössä luonnon ja Äiti-Maan kanssa ilmentää Rakkauden energiaa elämämme jokaisena hetkenä ja näin luoda yhdessä paratiisia Maan päälle. Jos tämä sanoma kosketti sinua… toivon, että tutustuisit kirjasarjan ohella
Kotiinpaluuheimo.fi- sivustolle, josta saat konkretiaa näille ajatuksille. ”Kotiinpaluu yhdistyksen tarkoituksena on luoda koko Suomen laajuinen, voimakas, rakastava, viisas, elinvoimainen, omavarainen, terve, luonnonmukainen sekä kaikkea elämää arvostava ja kunnioittava yhteisö”. Presidentin vaalien alla tämä työ tulee lähelle jokaisen suomalaisen sydäntä. Presidenttiehdokas Saara Huhtasaari näkee rakkauden moniulotteisesti:
Rakkaus kumpuaa hyväsydämisyydestä.
Rakkaus isänmaata kohtaan.
Rakkaus kansalaisia kohtaan.
Rakkaus sananvapautta kohtaan.

Maailma muuttuu ihminen kerrallaan. Onnea muutostyöhön!

Tarja Impiö, KM erityisopettaja

https://uvmedia.org/2023/08/28/paivan-kuva-liikkumisen-rajoittamisen-
agendaa-mainostetaan-helsingissa-jo-katumainoksillakin/

https://thl.fi/fi/web/mielenterveys/mielenterveyshairiot/nuorten-
mielenterveyshairiot

https://fi.wikipedia.org/wiki/Great_Reset
https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-
reset/

https://akateeminenwebshop.com/kirjailija/Vladimir+Megr%C3%A9
https://fi.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi
https://livingfoodlove.wordpress.com/2014/08/20/the-powerful-wisdom-of-
an-ancient-culture-the-vedruss-of-siberia-on-the-relationship-between-plants-
food-and-health/

https://en.wikipedia.org/wiki/Ringing_Cedars%27_Anastasianism
https://ossitiihonen.com/
https://www.blogit.fi/ossi-tiihonen
www.kotiinpaluuheimo.fi
https://www.saarahuhtasaari.com/
https://www.luontaishoitoala.fi/

Samankaltaiset artikkelit