Vapauden liitto

Lyhyesti:

Sinulle on valehdeltu. Meillä olisi mahdollisuus lämmittää tupamme järkevään hintaan myös tulevina kylminä talvina, ja meillä todellakin on varaa parempaan kouluruokaan, nopeampaan hoitoon pääsyyn ja isompiin eläkkeisiin. Raha joka kiertää julkisen hallinnon kautta on sinun rahaasi. Ahneus ohjaa nyt varojasi tahoille joille ne eivät kuuluisi.

Pidemmin:

Ihminen lähtee politiikkaan kokiessaan että yhteiskunnassa on riittävästi korjattavaa. Onhan sitä, todellakin, tapa korjata on kuitenkin olennainen –  parhaiten se toimii kuuntelemalla ja yhteistyöllä, rakentavassa objektiivisessa ympäristössä. Mutta entä kun ongelma on siinä toimintaympäristössä – itse politiikassa? 

Lähden korjaamaan koululaitoksemme haasteita: Kasvavia mielenterveysongelmia, kasvavaa erityisopetuksen tarvetta, heikentynytttä kouluruoan tasoa, jatkuvaa OPSin päivittämistä ja jopa poliittisten agendojen ujuttamista lapsillemme luonnontieteen sijaan. Arvopohjaani kuuluu, että kaikki lapset ovat kaikkien vastuullisten aikuisten lapsia. Lasten varaan rakentuu myös oma tulevaisuutemme, tehdään heille siis PARHAAMME.

Korjataan ilmasto- ja energiapolitiikka. Suoraan sanoen, nyt loppuu se valehtelu teille. Jos halutaan tehdä uudistus, se tulee toteuttaa REHDISTI, sillä valheen päälle rakentaminen ei luo kestävää pohjaa uudistuksille. Valehtelua kohtaat nyt sekä lämpiämisen tasossa, sen tulevaisuuden arvioissa, sekä sen vaikuttavien osatekijöiden suhteissa. Pohjaan tieteelle, nykyisen ulkomaisen lobbauksen ja propagandan sijaan, Suomen vaihteleva ilmasto huomioiden.

Edellinen liittyy laajempaan ongelmaan, joka sisältää mm. politiikan ja journalismin korruptiota. Törmäsin itse jälkimmäiseen, kun Yle MOT pyrki mustamaalaamaan edustamani tahon. Sinä olet oikeutettu oikeaan tietoon laajemmasta näkökulmasta. Jos Yle haluaa tehdä propagandaa, toimikoon yksityisenä ja rahoittakoon toimintansa mainoksin tai erillismaksuin. Julkisilla varoilla ei saa tuottaa propagandaa, ja sellainen peli loppuu heti kun yhdessä haluamme sen loppuvan.

1970-luvulla opetushallitus jäi kiinni ”Pirkkalan Monisteen” kautta ajetusta kommunistisen agendan syöttämisestä lastemme historian opetukseen. Kun yhdessä hoidamme nykyisen ”Ilmastomonisteen” syötön pois ja rakennamme kohti arvopohjaa, jossa rehellisyys voittaa ahneuden, politiikkaa ja mediaa myöten, turvaamme kaikkien tulevaisuutta.

Kaikkien ongelmien takana on yllättävän usein ahneus – perisynti. Sen aiheuttamat haitat tulee poistaa poliittisesta päätöksenteosta: Politiikka ei ole ”minä ensin” tai ”minun perhe ensin” vaan kansa ensin. ”Ministeri” ei ole arvonimi ja kumarreltava, vaan juontaa latinankielisestä sanasta ”palvelija”. Sinunkin palvelijasi.

Tavoitteet ovat kovia, mutta taivas on rajana. Samalla tuon politiikkaan hieman valoa, iloa ja rehtiyttä. Kiitos jos saan palvella – annathan sitä varten äänesi. Nyt on sinun vuorosi, ota yhteyttä, kysy pois – mitä korjaisimme yhdessä?

Edustajaehdokkaasi

Simo Ruoho

Some:
https://simoruohon.wordpress.com/
https://twitter.com/SimoRuoho

Samankaltaiset artikkelit