Suomessa käydään eduskuntavaalit 2.4.2023. Vaalien sensuuri on saavuttanut ennennäkemättömät mittasuhteet ja itse voin vaaliasiamiehenä kertoa, että esimerkiksi Vapauden liitto on saanut vain yksittäisiä kutsuja vaalitentteihin. Vielä 4 vuotta sitten kutsuja sateli, mutta nyt demokratian rajoittaminen on aivan eri tasolla ja näyttää siltä, että nyt kun ollaan antamassa viimeistä niskalaukausta Suomi-neidolle, niin mitään ei jätetä sattuman varaan.

Tällä hetkellä itsenäisen Suomen tilannetta voisi verrata siihen, että Suomi-neidon pää on pölkyllä ja pyöveli on jo nostanut kirveen ylös kohti taivasta ja valmistautuu antamaan sen viimeisen iskun, jonka jälkeen Suomi-neidon pää pyörii irronneena mutaojaan. Suurella todennäköisyydellä tämä mestaus tapahtuu tulevissa eduskuntavaaleissa, joissa viimeisetkin rippeet Suomen itsenäisyydestä, eli itsenäinen ulko- ja turvallisuuspolitiikka luovutetaan Natoon liittymällä ulkomaille, jonka jälkeen ei tietenkään ole enää olemassa valtiota nimeltä Suomi.

Globalistien aivopesu on saanut merkittävän osan Suomen kansasta luulemaan, että olisi maan etu, jos päätökset maan asioista tehdään ulkomailla, eikä Suomessa oman maan kansalaisten toimesta. Sellaisen ihmisen, joka ajattelee että Suomen etu olisi päätösvallan siirtäminen pois Suomen kansan omista käsistä kannattaa ajatella vaikka hetki sotaveteraania, joka oli aikoinaan täysin valmis kuolemaan itsenäisen Suomen puolesta. Sotaveteraanien sukupolvi ymmärsi, että kansakunnalla, jolla ei ole itsenäisyyttä – siis päätösvaltaa omista asioistaan – ei ole mitään.

Nyt Suomen kansa on antamassa sen itsenäisyyden, jonka vuoksi aiempi sukupolvi oli valmis kuolemaan pois vapaaehtoisesti. Nykyinen Suomen kansa ei siis tajua itsenäisyyden merkitystä. Nyt kun Naton ja EU:n myötä kaikki Suomea koskevat päätökset tehdään jatkossa ulkomailla, niin on täysin selvää, että Suomesta on tulossa orjakansa, joka ei päätä itse mistään asioistaan. Läpi historian kansakunnat, joiden asiat on päätetty ulkomailla ovat olleet sorron kohteena ja orjakansoille on ollut aina itsestään selvää, että ulkoa tulevilla päätöksillä ei ajeta orjakansan etua, vaan ulkopuoliset päättäjät ovat aina pyrkineet sortamaan ja kurittamaan orjakansoja rankimman mukaan.

Lopulta asia on niin, että kansakunta joka ei ymmärrä, että itsenäisyys on arvokkain asia, joka sillä on ei ansaitse itsenäisyyttä. Suomen kohtalo vaalien jälkeen on vastaava, kuin monissa historian käänteissä, kun jokin naapurimaa on aina tasaisin väliajoin liittänyt Suomen itseensä. Ruotsin vallan aikana Suomi oli syrjäinen perähikiä, josta Ruotsi haki aina sotilaita sotiinsa tapettaviksi. Natossa, jossa päätökset Suomen asioista tehdään Yhdysvalloissa, suomalaisten roolista tulee hyvin vastaava, kuin mitä se oli Ruotsin vallan aikana. Kun vielä tämän lisäksi EU:n annetaan päättää rahoistamme ja rajojemme valvonnasta, niin on täysin selvää, että orjakansa-Suomen rahat tullaan kuppaamaan viimeistä penniä myöten ulkomaille ja kaikki maamme alueet tullaan luovuttamaan tänne vapaasti marssivien kehitysmaalaisten asuttaviksi. Orjakansan rooli on alistua ja juuri se on nyt tapahtumassa, kun luovutamme kansakunnan tärkeimmän asian, eli itsenäisyyden pois suomalaisten käsistä.

Nyt tulevat vaalit ovat viimeinen oljenkorsi pelastaa itsenäisyyden rippeet. Ehkä kuitenkin on vielä pieni mahdollisuus sille, että se teloituskirveen heilahdus voi välttää Suomi-neidon kaulan ja Suomi-neito voi vielä nousta toivottomaltakin näyttävästä tilanteesta. On kuitenkin täysin selvää, että nyt on viimeinen hetki tehdä asialle mitään. Jos kävisi niin, että ne sadattuhannet jo toivonsa menettäneet aktivoituisivat äänestämään ja vaaleissa saataisiin aikaan tulos, jonka avulla Nato-hulluus estettäisiin ja Suomen eroaminen EU:sta saataisiin aikaan, niin ehkä Suomen teloitus voidaan vielä estää.

Lopulta on myös kyse siitä, että nämä ovat todennäköisesti viimeiset vaalit Suomi-nimisessä maassa ja vaikka Suomi-neito saisikin kirvestä vaaleissa, niin äänestämällä itsenäisen Suomen puolesta toimivia puolueita, voit ainakin sanoa jälkipolville sen, että itse et kuulunut niihin idiootteihin, jotka luovuttivat Suomen itsenäisyyden pois. Emme me mitään menetä, jos tätä yritämme. Jos itsenäisyys tuhoutuu lopullisesti näissä vaaleissa, niin ainakin yritimme pelastaa Suomen. Vähimmäistavoite on saada eduskuntaan edes joitain ihmisiä, jotka siellä jatkuvasti muistuttavat, että Suomen on oltava itsenäinen valtio, joka päättää itse omista asioistaan. Jos tämä porukka on siellä muistuttamassa itsenäisyydestä, niin aina on olemassa se mahdollisuus, että hulluuden ja sorron edetessä itsenäisyydestään aivopesun takia luopunut kansa tulee järkiinsä ja se ryhtyy niihin välttämättömiin toimiin, joita itsenäisyyden palauttaminen tulee vaatimaan. Vaikka itsenäisyys menisi, niin koskaan ei voi menettää sitä toivonkipinää, että vielä koittaa se aika, se oikea aikaikkuna, jossa hullujen tekemät virheet voidaan korjata ja palauttaa Suomelle se tärkein, itsenäisyys.

Risto Huovinen
Eduskuntavaaliehdokas Kaakkois-Suomen vaalipiiri, nro 143
https://vapaudenliitto.fi/risto-huovinen/
https://vapaudenliitto.fi/jospa-aanestaisit-edes-taman-kerran/

Samankaltaiset artikkelit