Olen 41-vuotias kahden lapsen isä Mäkkylästä. Perheeseemme kuuluu lisäksi 12-vuotias jackrussellinterrieri Sirkku ja kissanpentu Kiti.

Koulutukseltani olen yo-datanomi ja olen töissä taloushallinnon järjestelmien parissa. Työni on mukavan haastavaa, sillä sen kautta olen oppinut miten pienelläkin järjestelmämuutoksella saattaa olla valtavia vaikutuksia kaikkialle muualle. Sama koskee meidän yhteiskuntaamme. Taloushallinnon ERP-järjestelmä on käytännössä yhteiskunta pienoiskoossa. Olen vaaleissa nyt ehdolla, koska näen ettei maamme suunta ole kaikilta osin viisasta. Siksi haluan antaa panokseni maamme kehittämiseen.

Olen toiminut vapaapalokunnassa yli 12 vuotta. Olen Espoon toiseksi suurimman koulun vanhempainyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja. Aiemmassa työpaikassani minulla on ollut liiton varaluottamusmiehen asemassa eniten edustettavia koko suomessa. Olin ehdolla seurakuntavaaleissa, koska näen kirkon olevan yksi yhteiskuntamme tukijalka.

Tykkään itseni kehittämisestä laaja-alaisesti. Minulla on ollut useita vuosia viljelypalsta ja tiedän miten tärkeä luonto on ihmiskunnalle. Kävin mehiläistenhoitokurssin, jotta ymmärtäisin ja osaisin turvata jatkuvuutta. Kävin tukiperhekoulutuksen, jotta voisin tukea muita vanhempia. Olen käynyt yli neljäkymmentä työväenopiston kokkauskurssia, jotta voisin välittää lapsilleni taitoja. Tykkään juoksusta, pyöräilystä, uinnista ja retkeilystä. Opettelen nyt lavatansseja sekä bachata-tanssia.

Toimin Perheiden Parhaaksi ry:n aktiivisena jäsenenä, koska yhteiskuntamme perusta rakennetaan perheistä ja lapsista.

Ville Lahti-Nuuttila

p. 046 922 9337
Instagram: https://www.instagram.com/lahtari1
Facebook: https://www.facebook.com/Tuntematon/
Seurakuntavaaliehdokkuuteni: https://www.yhdessamatkalla.fi/villelahtinuuttila
Perheiden Parhaaksi Ry: https://www.youtube.com/watch?v=_Wu_F-veuCUhttps://www.youtube.com/watch?v=dTxJ5_QO_3Q
TikTok: https://www.tiktok.com/@fathersrightsfinland/

Samankaltaiset artikkelit