EU-eliitti ei halua tunnustaa tosiasioita

Todellinen syy sille, että mielipidetiedusteluja Saksassa johtava AfD-puolue halutaan kieltää, ei ole sen “äärioikeistolaisuus” vaan se, että AfD ajaa todellista muutosta Saksan politiikkaan ja saksalaiset tukevat sitä laajasti. Saksan perinteiset puolueet ovat hoitaneet maansa asiat katastrofaaliselle tolalle; konkurssit ja inflaatio piinaavat maata, teollisuus muuttaa pois, strategiset kaasuputket räjähtelevät Saksan katsoessa voimattomana vierestä, miljoonat siirtolaiset aiheuttavat levottomuuksia, maanviljelijät kapinoivat, itsetuhoiset pakotteet tekevät tuhoaan, talous supistuu jne.

Saksalaisille on tullut mitta täyteen tähän poliittiseen ja taloudelliseen alennustilaan, eivätkä he enää halua ajaa Saksaa kakkosluokan maaksi uhraamalla omat kansalliset etunsa EU:n ja USA:n intressien vuoksi. Tämä poliittinen herääminen näkyy nyt räjähdysmäisenä AfD:n kannatuksen kasvuna, mutta EU:lle ja USA:lle alamaisuutta vannova Saksan poliittinen eliitti ei halua tätä tosiasiaa tunnustaa vaan se pyrkii ummistamaan siltä silmänsä kieltämällä koko puolueen. 

Sama kieltämiseen ja canceloimiseen tähtäävä keskustelu velloo nyt EU:ssa myös Orbanin Unkarista, jossa Unkarilta halutaan riistää äänioikeus, koska Orbanin linja ei miellytä Brysseliä. Sokeampikin jo näkee näistä tapauksista, että EU:n sisällä ei enää siedetä soraääniä, vaan Bryssel ja sen tukijat ovat avoimesti paljastamassa tyrannimaisen luonteensa. Onkin tragikoomista, että AfD:n kieltämistä yritetään perustella väittämällä sitä “natsipuolueeksi”, mutta kaikki muistavat, että juuri natsit olivat niitä, jotka kielsivät heti tilaisuuden tullen omat kilpailijansa ja johdattivat Saksan katastrofiin. EU-fanaatikot ovat poliittisia vastustajiaan kieltämällä seuraamassa samoja jälkiä oppimatta mitään historiasta.

Onkin selvästi nähtävissä, että tyhmyyden tiivistymä eli EU:n on kannattajineen tuonut Euroopan päälle kiihkomielisen neuvottelukyvyttömyyden kulttuurin, jossa kaikki se mistä ei pidetä ja jonka kanssa ei kyetä tulemaan toimeen, halutaan canceloida ja kieltää, on se sitten kilpaileva puolue, Unkari, Venäjä tai mikä tahansa. Tämä tietysti johtaa onnettomuuteen toisensa jälkeen.

Suomen onkin pelastettava itsensä EU:lta eroamalla siitä, sillä EU on itsetuhoisen cancel-kulttuurin ja kansanvallan halveksujien keskittymä, joka käy yhä vaarallisemmaksi ja tuo maamme päälle alati enemmän vahinkoa.

Niko A. Kauko Vapauden liitto 2.vpj, eurovaaliehdokas

Samankaltaiset artikkelit