On aika palauttaa valta Suomen kansalle. Nyt on menty jo liian pitkälle tässä globalisaatiossa. Propagandalle ja agendoille pitää pistää stoppi. Tieto, tiede ja maalaisjärki pitää saada takaisin käyttöön päätösten tueksi.

Olen 51-vuotias perheenisä Harri Kuusela Tampereelta. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Kotona on myös koira ja kissa sekä maatiaiskanoja.

Olen työskennellyt Pirkanmaan palolaitoksen palomiehenä vuodesta 1998. Sitä ennen Ranualla tein lapsesta asti maatilalla monenlaisia maatilan töitä. Postin työt tulivat myös tutuksi, armeijan jälkeen toimin kouluavustajana lukiopohjalta. Valmistuin lääkintävahtimestari-sairaankuljettajaksi Mikkelistä -94 ja työskentelin sairaalassa ennen kuin lähdin YK-joukkoihin Libanoniin -95 rauhanturvatehtäviin. Pelastajaksi valmistuin Kuopiosta jouluna -97.

Palomiehen toimen lisäksi minulla on sivutoiminen yhden miehen mökkitalkkari-yritys. Olen myös metsänomistaja. Yrittäminen ja maanomistus on Suomen selkäranka, sen ei saa antaa murtua tässä paineessa joka tulee globalisaation mukana.

Harrastan kalastusta ja metsästystä. Maaseudun touhut on myös hyvä harrastus. Puut tulevat omasta metsästä. Minulla on hakelämmitys, on tärkeää että se edes säilyisi tämän globalistisen hullutuksen ulottumattomissa. Kyllä saunat ja tuvat Suomessa jatkossakin pitää voida lämmittää kotimaisella edullisella energialla. Suomen omavaraisuus pitää saada paljon paremmalle tasolle kuin se nyt on.

Miksi lähdin ehdokkaaksi?

Olen seurannut sekä sisä- että etenkin ulkopolitiikkaa hyvin huolestuneena jo kymmenen vuotta. Olen aktiivisesti yrittänyt pysyä selvillä siitä, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu. Se ei ole helppoa, koska mediat ovat keskittyneet harvojen käsiin globaalisti. Meille kerrotaan tasan tarkkaan, mitä meidän tulee mistäkin asiasta ajatella. Se tarkoittaa, että luemme ja kuulemme propagandaa ja agendojen edistämistä 24/7 medioista. Ainoa keino yrittää selvittää mikä on totuus, on laajasti seurata eri medioita (pieniäkin) ja pyrkiä niistä yhdistelemään mikä on oikea tieto. Ainakin mahdollisimman lähelle siten on mahdollisuus päästä. Tässä on apuna myös parviäly, jota olen pyrkinyt hyödyntämään sosiaalisessa mediassa. Olen mukana ylläpitämässä Facebook-ryhmää nimeltä Avoin Tilannehuone. Sivustolla keskitytään pohtimaan maailman tilannetta ja se on Suomen ainoa vapaa keskustelufoorumi, jossa saa olla eri mieltä asioista.

Suomen kannalta nyt huonoin päätös oli hakea NATO-jäsenyyttä. Meidän tulee jatkaa liittoutumattomuuden linjalla ja rauhantekijänä, eikä julistautua kenenkään viholliseksi.

Suosittelen lukemaan Vapauden liiton puolueohjelman: https://vapaudenliitto.fi/puolueohjelma/ Voin allekirjoittaa kaiken mitä siinä on. Realistina ymmärrän, että kaikkea ei voi saada, mutta nyt on pakko yrittää. Eikö sinusta? Vai jatketaanko samalla linjalla?

Harri Kuusela

Seuraa:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089967956169
[email protected]

Samankaltaiset artikkelit