Olen Juha Vainiomäki Satakunnasta, sekatyömies ja monialayrittäjä. Politiikka ei ole juurikaan aiemmin kiinnostanut, mutta viime vuosien hulluttelu on johtanut siihen että jollain tavoin tarvitsee itsekin yrittää tätä sekametelisoppaa hämmentää.

– Suomi tarvitsee nyt ison remontin, joten päivän politiikkaan liiaksi sotkeutuminen on turhaa. Laitetaan isoimmat asiat ensin kuntoon.

– Jollain konstein pitäisi rimpuilla eroon nykyisestä rahajärjestelmästä, koska se perustuu vain ja ainoastaan velkaan jota keskuspankit jakavat. Näitä velkoja ei ole milloinkaan mahdollista maksaa takaisin, ja sen pillin mukaan tanssit kenelle velkaa olet.

– Jos virkamiehiä ja byrokratiaa vähentää, niin se vähentää myös verojen määrää. On mukavampaa kun rahaa jää töistä omaan käteen enemmän, eikä sitä jaeta vaikkapa kompostintarkastajille tai muille ”hyödyllisille” (voit itse päättää minkä sanan tähän loppuun keksit).

– Suomalaista kulttuuria pitää kunnioittaa ja suomalaisuudesta pitää kiinni. On parempi seistä selkä suorassa, kuin kumarrella itään tai länteen.

– Luontoa pitää myös suojella, mutta järki pitää olla siinäkin mukana. Luonnonsuojelu nykyään on sitä että ihmisten elämää vaikeutetaan ja rahat kupataan.

– EU-ero säästää rahaa.

– Ei Natoon, säästää rahaa. Emme halua olla usa:n talutusnuorassa, eikä ylikansallisten velvoitteiden määrää pidä suinkaan lisätä vaan pikemminkin vähentää.

Juha Vainiomäki

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090132223715

Samankaltaiset artikkelit