Sitoutumaton eurovaaliehdokas 2024

Juho Lyytikäinen 181

Olen Juho, ja suurena kiinnostuksen kohteenani ovat ihmisyys ja yhteiskunnalliset toiminnat, joiden kehittämiseen parhaani mukaan osallistun. Usein se vaatii rohkeutta kohdata ikäviä asioita, mutta se kuuluu pelin henkeen.

Luonteeseeni kuuluu myös todella vahva optimistisuus, jopa syvä usko ihanneyhteiskunnan syntymiseen omana elinaikanani. Näen, että nykypäivänä, kun yhteiskunnan korruptoituneet epäkohdat tulevat näkyviin yhä selkeämmin ja yhä useammalle, niin se väistämättä tulee aikaansaamaan positiivisen yhteiskuntamuutoksen.

Moni ihminen on jo havahtunut siihen, että ihmiskuntaa hallitaan valheiden ja laajojen sisäpiiriverkostojen avulla, jossa valtamedia näyttelee oleellista osaa. Näennäisesti helppo mutta myös kiireinen elämänrytmi on tehnyt sen, että nämä asiat on kuitenkin ollut vaivatonta sivuuttaa tai katsoa läpi sormien, kenties jopa hyväksyä valheet totuutena helpomman polun toivossa.

Havahtumista on kuitenkin vaikea välttää.

Me koemme nahoissamme, kuinka pörssikeinottelu on nostanut sähkön hinnan pilviin, samoin kuin polttoaineiden. Ruoan hinta on myös huikealla tasolla. Pelkopropagandalla ihmiset altistettiin ottamaan myrkyllisiä injektioita, joista kertovat myös sydäntauti- ja kuolleisuustilastot. Aiemmin rauhanomaiset välit rajanaapurimme Venäjään on korvattu pakotteilla ja vihamielisyydellä, vain jotta globaali sotakoneisto ja resurssien siirto pois kansalaisilta, idässä ja lännessä, saisi kansan hypnoottisen hyväksynnän.

Niin, olemme syvässä suossa ja silti olen optimistinen. Tiedän myös, virallisiin asiakirjoihin pohjautuen, kuinka europarlamentaarikolla ei ole edes mahdollisuutta ehdottaa uutta lainsäädäntöä, vaan pelkästään äänestää heille annetuista ehdotuksista. Nuo ehdotukset tulevat pimeiden pöytälaatikoiden kautta, ja vaikka parlamentaarikot päättäisivätkin äänestää niitä vastaan, niin heidän tahto voidaan tarvittaessa jyrätä. Kaikki on kulissia.

EU:n päätöksentekojärjestelmä onkin kauttaaltaan läpimätä järjestelmä, jota valitettavasti kaikki eduskuntapuoleet kannattavat. Moni heidän toimijoistaan tiedostaa totuuden, mutta päättävät toimia omatuntonsa vastaisesti jotta saavat nauttia henkilökohtaisista eduista.

Onneksi, itsekkyyden aika on jäämässä pois muodista ja siinä auttaa myös käsillä olevat kriisit. Varsinkaan nuorempi väestö ei halua ottaa osaa pahoinvointiyhteiskunnan ylläpitoon ja sisäisen häpeän sekä syyllisyyden keräämiseen.

Vaikeudet synnyttävät myös yhteisöllisyyttä ja lähimmäisistä välittämistä. Se väistämättä tulee tarkoittamaan myös sitä, että kansalaiset alkavat kiinnostua ottamaan vastuuta yhteiskunnallisista asioista, joka tarkoittaa enenemässä määrin itsenäistä päätöksentekoa. Todellinen itsenäisyys onkin se mitä tarvitsemme. Se tarkoittaa sotilaallista puolueettomuutta, omaa valuuttaa ja valtaa käyttää rahajärjestelmää kansan sekä luonnon eduksi. Se tarkoittaa myös ylintä poliittista valtaa oman maamme asioihin, joka tarkoittaa eromista EU:sta säilyttäen hyvän kansainvälisen yhteistyön, myös itänaapuriimme päin.

Elämme tosiaan hyvin erikoisia aikoja, jossa vanhat pahoinvointijärjestelmät palavat poroksi, ja joiden raunioista uusi hyvinvoinnin aika voi alkaa syntymään. Koen kiitollisuutta ja olevani etuoikeutettu kun saan elää tätä aikakautta maailmanhistoriassa, sekä nautin täysin rinnoin tästä tapahtumarikkaasta matkasta.

Sinulle hyvä lukija, toivon myös onnellista elämää!

Juho Lyytikäinen

Samankaltaiset artikkelit