Olen 35-vuotias Kekkosella asusteleva kahden erityislapsen äiti eli omaishoitajuuskin on tullut minulle vuosien varrella tutuksi. Lapset kasvoivat nopeasti eli tuli minullekin aika lähteä rakentamaan ja kehittämään omaa elämääni äityden ohella.

Toimin nykyään yrittäjänä omassa yrityksessäni sosiaali-ja terveysalalla. Aiemmin olin töissä lähihoitajana mm. kotihoidossa, mutta koin että en voinut auttaa ihmisiä tarpeeksi.
Auttamisen haluni sai minut ottamaan uskaliaan hypyn tuntemattomaan ja aloitin yrittäjänä toimimisen alalla.

Yrityksen pyörittämisen ohella kouluttauduin SYO:ssa Johtamisen ja yritystoiminnan erikoisammattitutkintoon. Aiemmin suoritin myös lähihoitajan, sekä kotityöpalvelualan tutkinnot Tampereella. Koulutukseni sekä työni vuoksi olen päässyt näkemään kuinka taso vuosi vuodelta hyvinvointipalveluissamme vain laskee. Yleensä puhutaan ja erotellaan lapset, nuoret ja ikäihmiset, mutta fakta on, että kaikilla on hätä ja joka alueella kaivataan toimia kiireesti.
Suomi on tunnettu hyvinvointivaltiona ja tätä sen tulee olla jatkossakin.

Ehdolle lähdin koska haluan muuttaa näkemiäni epäkohtia ja tuoda kansalaisten ääntä kuuluviin.

Valtion velkaantumisesta puhutaan, mutta entäpä sitten tuhannet velkaantuneet kansalaiset. Lupauksia on jo tarpeeksi kuultu, mutta toimet puuttuvat. Suomen velkaantuminen on lopetettava ja tukipaketteja on pakko miettiä uudestaan.

Kansanedustajien on ajettava kansan etua. Kansanedustajien kuuluu myös noudattaa perustuslain pykäliä, aiemmin tämä ei ole toteutunut ja päätöksiä on tehty lain vastaisesti, mutta nyt on aika muuttaa yhdessä suuntaa.

Harrastuksiini onkin jo vuosia kuulunut hyvinvointi- sekä sosiaalialan lakien lueskelu. Lukemisen lisäksi vietän aikaani mahdollisuuksieni mukaan luonnossa monin eri tavoin, sekä matkustelen yhdessä perheeni kanssa.

Yrittäjyyden ja pienen maatilan emännyyden myötä mm. kalastaminen on jäänyt vähemmälle, mutta luomuviljely tullut sitäkin tutummaksi sekä metsän hoito ja sen monimuotoisuuden tärkeys kannattavan kasvun ohella.

Hyvinvoivan ihmisen ja itsenäisen Suomen puolesta.

Taru Kulmala

Julkinen s.posti: [email protected]
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/taruruovesi
Twitter: https://twitter.com/Taruthori
Linkedin ja Instagram tilit löytyvät myös nimellä Taru Kulmala

Samankaltaiset artikkelit