Vapauden liitto on myös lääkärien puolue. Rehellisten ja rohkeiden lääkärien. Eurovaaleissa 2024 ehdokkainamme olevat neljä lääkäriä ovat viimeisten vuosien koronaplandemian aikana puolustaneet tinkimättä näyttöön perustuvaa lääketiedettä ja ihmisten oikeutta ruumiilliseen koskemattomuuteen. Nämä ovat aiemmin olleet lääketieteen perusperiaatteita.

Tuomas Jukkola toimii ylilääkärinä Pirkanmaalla, on Järjen Ääni ry:n jäsen, sekä Pirkkalan PS kunnanvaltuutettu. Tuomas on Vapauden liiton listalla sitoutumattomana ehdokkaana. Lue lisää:
https://vapaudenliitto.fi/tuomas-jukkola-eu24/

Heini Koukkarilla on lääkärin koulutuksen lisäksi mm. luonnontieteiden kandidaatin koulutus:
https://vapaudenliitto.fi/heini-koukkari-eu24/

Rauli Mäkelä on Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestön kantavia voimia. Rauli on Vapauden liiton listalla sitoutumattomana ehdokkaana:
https://vapaudenliitto.fi/rauli-makela-eu24/

Pekka Timonen on lääkärin toimen lisäksi myös koulutettu bioteknologi. Pekka olikin ensimmäisiä asiantuntijoita, joka varoitti suomalaisia koronarokotteen mahdollisesti syöpiä lisäävistä ominaisuuksista. Pekka on Kuopion kaupunginvaltuutettu, Pohjois-Savon aluevaltuutettu ja Vapauden liiton 3. varapuheenjohtaja. Lue lisää Pekasta:
https://vapaudenliitto.fi/pekka-timonen-eu24/

Samankaltaiset artikkelit