Heli Rämäkkö, Vapauden liitto.

Olen Heli Rämäkkö, 46- vuotias yrittäjä Seinäjoelta. Koulutukseltani olen kätilö ja diplomiravintoneuvoja ja toimin nykyisin hyvinvointityön parissa. Minusta on tärkeää vaikuttaa myönteisesti ihmisten motivaatioon pitää itsestään ja terveydestään huolta, sillä ennaltaehkäisevä työ säästää valtavasti yhteiskunnan kustannuksia pitäen ihmisiä terveinä ja tuottavina, samalla yksilön ja hänen läheistensä elämänlaatua lisäten.

Tärkeimpiä arvoja omassa elämässäni ovat rehellisyys ja totuus, vapaus ja oikeudenmukaisuus sekä toisten ihmisten kunnioittaminen. Voimavaroja taas ovat ehdottomasti huumori, elämänilo ja omasta terveydestä huolehtiminen. Suurperheen äitinä olen tottunut myös venymään ja paukkumaan.

Haluan asettua ehdolle kansanedustajaksi, koska koen, että sitä kautta saan hienon väylän vaikuttaa asioihin ja auttaa ihmisiä yhä laajemmin. Kansanedustajana saisin olla tekemässä päätöksiä, jotka edesauttavat koko yhteiskuntaa voimaan paremmin, yksilöiden hyvinvoinnin kautta ja tottakai haluan muuttaa asioita parempaan suuntaan.

Heli Rämäkkö
Vapauden liiton 1. varapuheenjohtaja

Some-kanavat:
http://www.facebook.com/vapaudenheli
http://www.instagram.com/vapaudenheli
http://www.helista.fi/

Samankaltaiset artikkelit