Kim Lilja, Vapauden liitto.

Olen Kim Lilja, 39-vuotias LVI-alan yrittäjä. 

Olen muuttanut Helsingistä Pohjois-Karjalaan vuosi sitten perheeni kanssa. Minulla on vaimo ja neljä poikaa, sekä jo aikuistumassa olevat tyttäret aiemmasta suhteesta.

Olen viettänyt lapsuuden ja nuoruuden lähiössä ja kokenut laman ja sen vaikutuksen niinkuin koko kaveripiirini lapsuudessa. Rankan taipaleen kautta olen päätynyt suurperheen isäksi sekä yrittäjäksi. 

Pohjois-Karjalaan meidän perheen veti halu tarjota lapsille rauhallinen ja turvallinen lapsuus ja luonnonläheisyys. Kaupunki ei ole nykyisellään hyvä paikka elää ja kasvattaa lapsia. Levottomuudet ja väkivalta on saavuttanut uuden tason, eikä länsinaapurin esimerkistä ole otettu oppia.

Minulla on perinteiset kristilliset arvot, ajattelen että hyvinvoiva perhe on yhteiskunnan perusta, jota ei saa romuttaa. 

Maalla asumisen sekä yrittäjyyden tulee olla kannattavaa. Nykyisin vallalla oleva vihreä aate ja verotus yrittävät vain ajaa ihmiset kaupunkeihin ja voimaan huonosti.

Pyrin kohti omavaraisempaa elämää perheeni kanssa ja jos heijastan tätä ajatusta Suomeen valtiolle, olen huolissani miten meidät ollaan ajamassa pois omavaraisuudesta tuhoamalla maatalous sekä ulkoistamalla tärkeät palvelut ja tuotanto.

Olen elämäni aikana kuullut hyvistä ehdokkaista ja kuinka kansa puhuu ”taas petti lupauksensa” tai ”söi sanansa”, ja usko hiipunut sitä kautta politiikkaan. En tiedä mitä heille tapahtuu siellä eduskunnassa. Kuka vetää naruista, kun mielet muuttuu ja takit kääntyy? En itse mitään halua luvata mitä en voi pitää, mutta sen voin luvata että minun takkini ei käänny vaan menen vaikka ilman takkia, olen rehellinen ja avoin aina. Läpinäkyvyys on demokratian avain. Lupaan olla kansan silmät ja korvat.

Olen nuoresta asti ollut tietoinen maailman epäkohdista ja suhtautunut kriittisesti politiikkaan ja kokenut sen olevan täysin korruptoitunutta. Nyt kuitenkin koen että Suomi suistuu niin kovaa vauhtia alas rotkoon, että on velvollisuuteni suomalaisena kuuden lapsen isänä tehdä jotain. Vetoan siis myös jokaiseen nukkuvaan äänestäjään – nyt on myös sinun aikasi astua esiin.

Kim Lilja

https://twitter.com/kimjlilja

Samankaltaiset artikkelit