Pasi Hallikainen, Vapauden liitto.
  • Olen Pasi Hallikainen. 60v. Eläkeläinen Järvenpäästä.
  • Koulutukseni on autopeltiseppä, mutta tässä ammatissa en ole työskennellyt päivääkään. Nykyisin olen työkyvyttömyyseläkkeellä, johtuen useista sydänvioista.
  • Työelämässäni olen ollut pääsääntöisesti taksinkuljettajana Järvenpäässä, Vantaalla ja Helsingissä, myös tuurannut joitain vuoroja Keravalla. Muita töitä mm. Finnairilla Cateringkuormaaja-kuljettajana, rampmiehenä ja rahdissa lyhyt pesti. Ensimmäinen vakituinen työni oli revolverisorvaaja josta työstä vaihdoin kokoonpanijaksi talon sisällä. Muita lyhyt aikaisia töitä löytyy…
  • Politiikassa aloitin Arto Lahden presidentinvaalikampanjassa aluksi kannatuskorttien kerääjänä ja siitä jalostuen apulaiskampanjapäälliköksi. Tästä sain kipinän politiikkaan ja liityin persuihin ja yritin päästä 2007 ek-vaaliehdokkaaksi onnistumatta. Toimin puolueessa piirihallituksen jäsenenä noin vuodesta 2008. Kunnallisvaaleissa saavutin varavaltuutetun paikan, liikuntalautakunnan jäsenyyden ja teknisen lautakunnan varajäsenyyden. 2010 erosin persuista, ennen kuin minut erotettiin. Puhuin liikaa totuuksia Timpasta ja minulle luvattu ja sovittu ek ehdokkuus ei toteutunut. 2011 olin Muutoksen listoilla ek vaaliehdokkaana saavuttaen vähän yli 100 äänen saaliin. Sen jälkeen olin kepun listalla sitoutumattomana kuntavaaleissa saamatta sanottavaa menestystä. VKK:n ehdokkaana olin aluevaaleissa ja kannatusjäsenyydestä erosin Anon sekoilujen jälkeen ja kuullessani tästä uudesta ja loistavasta puoluehankkeesta.
  • Syitä miksi lähden ehdokkaaksi ovat: Suomi on saatava itsenäiseksi valtioksi takaisin. Eusta, Natosta ja eurosta on irtauduttava välittömästi tai mieluummin heti. Rahan tuhlaaminen kaikkeen muuhun paitsi suomalaisiin on loputtava. Veroja maksetaan siksi, että meillä suomalaisilla olisi kaikki hyvin, eikä joillain tänne tunkeutuneilla muukalaisilla.

Pasi ’Paso’ Hallikainen

Samankaltaiset artikkelit