Olen Leena Kylmänen, Vapauden liiton sitoutumaton ehdokas Oulusta. Juureni ovat syvällä Pohjois- Pohjanmaalla, mutta olen kasvanut Vaasassa ja asunut pitkään pääkaupunkiseudulla sekä reissannut laajasti ympäri Suomea Kainuuta, Kuusamoa ja Lappia myöten.

Katson asioita kokonaisuuden kannalta, oikeudenmukaisuuden ja järkevyyden näkökulmasta. Koulutukseltani olen filosofian maisteri, lisäksi olen tiedonhaluisena luonteena suorittanut opintoja monilta alueilta, kuten yhteiskunta- ja oikeustieteistä.

Työskentelen kääntäjänä ja toimittajana, ja matkan varrella olen ratkaissut myös työvoimavajeita erilaisissa yrityksissä sekä koulumaailmassa. Siksi tiedän, että on viimein aika luoda toimiva yhdistelmävakuutus, jotta jokainen pystyy työskentelemään joustavasti niin itsensätyöllistäjänä kuin palkansaajana.

Ilman vapautta meillä ei ole mitään

Pari viime vuotta ovat osoittaneet, miten kevyessä vapautemme istuvat. Pelkotilojen ottaessa vallan
kansalaiset voidaan kääntää toisiaan vastaan median heiluttaessa tahtipuikkoa. Suomen eduskunnan tehtävä on vaalia perustuslakia, kansalaistensa perusoikeuksia ja suojella kansalaisiaan, ei suunnitella pakkolakeja ja turhan kontrollin lisäämistä – tai luovuttaa päätösvaltaa maan ulkopuolelle, esimerkiksi kansalaistensa terveysvalinnoista. Juuri tämän nyt vireillä oleva WHOn
pandemiasopimus tekisi – miksi nykyiset päättäjät haluavat edistää tällaista?

https://mkrsuomi.fi/nato-avusteinen-rokotepakko-rokotepassi-maskipakko-ja-who-diktatuuri-pysyvasti-tartuntatautilainsaadantoon/

Tartuntatautilakiin ei tarvita epätieteellisiä yksilönvapautta ja kehollista autonomiaa loukkaavia pakkoja, jotka ajavat terveydenhuollon ammattilaiset muille aloille ja polkevat suomalaisten oikeuksia. Valtion markkinoimien ja pykälän 48a pakottamien koronarokotteiden takia terveytensä tai elämänsä menettäneiden on saatava oikeutta ja kaikki tarpeellinen hoito päästäkseen elämään takaisin kiinni.

Jos et halua oman terveytesi olevan pakkotoimien kohteena, sinun on näytettävä se äänelläsi.

Valtion tehtävä on toimia kansalaistensa eduksi

EU:sta on alkanut olla enemmän haittaa kuin hyötyä. EU-parlamentilta ja komissiolta tulee yhä oudompia esityksiä, joissa ei ole järjen häivää, esimerkkinä ennallistamisasetus – ja määritelmien muutteleminen siten, ettei kaikki metsästä tuleva olisikaan uusiutuvaa energiaa. Lisäksi EU on alkanut vaatia suhteettomia energiaremontteja.

EU:n tulee keskittyä suurten linjojen sääntelyyn aidosti hyödyllisissä asioissa, kuten esimerkiksi
kemikaaliturvallisuus – tai Suomen tulee harkita uudelleen suhdettaan EU:hun. Muut EU-maat eivät tee päätöksiä Suomen etu edellä.

Jos haluat muutosta, sinun on äänestettävä muutosta

Kannatan tervejärkisyyttä turhiin ideologioihin tarrautumisen sijaan. Päätöksiä tulee tehdä tietopohjaisesti kokonaisuus huomioon ottaen. Asioita on priorisoitava ja yksi tärkeimmistä asioista on ruoan- ja energiantuotannon omavaraisuus sekä huoltovarmuus. Maatilojen ei saa antaa kaatua, kun asialle voi tehdä jotakin. Samoin pienillä ja keskisuurilla yrityksillä pitää olla toiminnan edellytykset.

On itsestään selvää, että Suomen tulee rakentaa hyviä suhteita muihin maihin ja tehdä kauppa- ja
ystävyyssuhteita vaalivaa yhteistyötä kansainvälisellä kentällä.

Kun tahtoa löytyy, suuntaa voidaan muuttaa – vanhalle vallalle on vaihtoehto. Tule mukaan korjaamaan Suomea ja äänestä pohjoista voimaa palvelukseesi pitämään sinun, pohjoissuomalaisten ja koko Suomen
puolia!

Leena Kylmänen
Mitä sinun mielestäsi pitäisi ensimmäisenä korjata?
Laita viestiä: [email protected]

Samankaltaiset artikkelit