Eurovaaliehdokas 2024

Lauri Saarela 186

Olen oikeustieteen maisteri, lakimies. Hoidan yksityisten ja yritysten riita- ja rikosasioita sekä mm. perunkirjoituksia omassa lakiasiaintoimistossani. Olen myös Media Magazinen hallituksen jäsen. Tulen täysin politiikan ulkopuolelta, mutta nyt on rakkaassa Suomen maassa asiat siinä mallissa, että asioihin on pakko puuttua.

Suomen hallitus ajaa globalistien agendaa, jonka pyrkimys on hävittää kansallisvaltiot ja siirtää näiden hallinta keskitetylle globaalille johdolle, jossa globaalit yritykset ja finanssivalta alistaa kaikkien maiden kansalaiset oman lujan kontrollinsa alle. Tämä on estettävä.

Perustuslakia on alettava noudattamaan ja tähän tarvitaan perustuslakituomioistuin. Nykyisin perustuslakivaliokunta valvoo itse säätämiään lakeja, jolloin perustuslain vastaisiin lakeihin ei puututa. Perustuslain on käytännössäkin mentävä EU-lakien edelle.

Suomen on irtauduttava EU:sta ja alettava hoitamaan asioitaan itsenäisenä ja puolueettomana maana. EU:sta eroaminen on helppoa, pelkkä pääministerin ilmoitus riittää.

Sydäntäni lähellä ovat luonto ja luonnonmukainen maatalous. Geenimanipuloidun ruoan tulo ruokalautasille on estettävä. Suomen tulee pyrkiä mahdollisimman suureen omavaraisuuteen ruoan- ja energiantuotannossa. Kompostitarkastajia emme tarvitse ihmisten pihoille vahtimaan. Pohjavedet on säilytettävä suomalaisilla, ettei niille käy kuten sähkölle. Kaivoslait on muutettava, ettei Suomen arvomineraalit valu kansainvälisille suuryhtiöille jätteiden jäädessä suomalaisten hoidettaviksi.

Ihmiset pitää saada ymmärtämään, että ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on huijausta, jonka avulla suomalaiset on saatu maksamaan EU:lle valtavia rahasummia. Nuorten pelottelu ilmastonmuutoksella on lopetettava. Hiili on elämän perusta. Ihmiskunnan tuottaman hiilidioksidin osuus ilmakehän kaasuista on mitätön, noin 0,0016 %. ”Vihreän siirtymän” varjolla yritetään sähköistää mm. liikenne. Jossainhan se sähkö on kuitenkin tuotettava ja akkuteollisuuskin on yksi saastuttavimpia teollisuudenaloja.

Uusien pienpuolueiden näkyvyyttä on yritetty monin tavoin estää. Äänestä vasta vaalipäivänä ja ota mukaan kuulakärkikynä. Vaalisalaisuuteen vedoten ei ainakaan vielä ole tullut seuraamuksia, jos ottaa omasta äänestyslipukkeestaan kuvan.

”Pimeys ei voi ajaa ulos pimeyttä, vain valo voi sen tehdä”

Lauri Saarela
www.laurisaarela.fi

Samankaltaiset artikkelit