Olen Michel Ben-David, 50 vuotta. Muutin vuonna 2014 Israelista takaisin Suomeen. Asun perheeni kanssa Turussa.

Olen toiminut ajoneuvonosturinkuljettajana, kuorma-autonkuljettajana ja koneasentajana.
Tällä hetkellä työskentelen maanrakennusalalla.

Politiikka on aina ollut minulle sellainen kaukainen asia mikä on mielestäni tarkoituksella tehty niin jäykäksi, hankalaksi ja monimutkaiseksi että normaali maallikko joka yrittää jollakin tavalla pärjätä ja elättää perheensä, niin hänellä ei ole aikaa perehtyä tarkemmin kaikkeen mitä meidän hallitus meidän kukkaron menoksi milloinkin päättää.

Tämä nykyinen hallitus ja minkä kuuluisi olla hallituksen jarrukapula, oppositio, on saanut meidät mukaan ns. kriiseihin – ilmastokriisi, ruokakriisi, polttoainepula yms. Nämä ovat aiheuttaneet vain lisää rahanmenoa, lisää veroja, leikkauksia. Toisin sanoen: Hinnat ovat nousseet ja elämisestä on tehty todella kallista. Puhumattakaan tästä koronapandemiasta: Rajoituksia, sulkuja, irtisanomisia, konkursseja, pakkorokotuksia, tartuntatautilain pykälä 48 a, ihmisoikeusrikkomuksia jne.

Nykyään meidän puolesta päätetään ulkomailla ja siksi tulokset ovat meille epämieluisia, joudumme vain lisää maksamaan ja tukemaan talouttaan huonosti hoitaneita valtioita ja kaikki tämä vielä velkarahalla.

On tullut aika palauttaa päätöksenteko takaisin Suomeen, hyödyntämään suomalaisia, tukemaan meillä huonossa asemassa olevia, pitämään huoli että kaikilla suomalaisilla olisi mahdollisuus edetä, ennen kuin lähdemme rahoittamaan ja lahjoittamaan rahaa maihin mihin sitä on pumpattu vuosikymmeniä ilman mitään konkreettisia tuloksia ja aina vain pitäisi lähettää lisää.

On tullut aika ruveta miettimään Suomea ja suomalaisia ja siksi päätin lähteä kansanedustajaehdokkaaksi Vapauden liitoon, missä oikeasti vaalitaan yksilön vapautta kehoonsa, yrittämisen vapautta, sananvapautta, missä ei ole puoluekuria mikä estäisi minua tuomasta omia näkemyksiäni ja ideoita mikä voisi hyödyntää kaikkia.

Ero EU:sta on välttämätöntä jos halutaan itse päättää meidän asioista ilman ulkopuolisen tahojen vaikutusta päätöksentekoomme.

”Suomi takaisin Suomalaisille”

Michel Ben-David

Puh. 045 6076676
Sähköposti: [email protected]
Twitter: https://twitter.com/michel_bendavid

Samankaltaiset artikkelit