Ilta-Sanomissa oli hiljattain juttu ”Jarmo maksoi syyhyn hoidosta 700 euroa – näin viheliäinen punkki voi haitata elämää”. Jutussa kerrotaan, miten hankalaa on päästä eroon syyhystä.

Ihmelääke ivermektiini

Syyhy paranee laakista muutamalla tabletilla ivermektiini nimistä loislääkkettä.

Haulla ” ivermectin scabies” löytää lukuisia tutkimustuloksia ja hoito-ohjeita. Ne osoittavat, että yksi annos ivermektiini 0,2 mg / paino kg hävittää syyhyn pysyvästi 100 % varmuudella. Yksi 12 mg tabletti riittää siis 60 kg henkilölle.

Artikkeli “Ivermectin, ‘Wonder drug’ from Japan: the human use perspective”, kertoo kattavasti sen historiasta ja sen ihmelääkkeen omaisesta tehosta useaan hirvittävään loistautiin.

Suomessa viranomaisten silmätikkuna

Suomessa myydään ivermektiinia nimellä Scatol. 4 kpl 3 mg tablettia maksaa 62:80 euroa. Käyttöaiheina mainitaan strongyloides-infektio, mikrofilaremia ja syyhy. Lisäksi on ohje lääkäreille: ”Viralliset hoitosuositukset on otettava huomioon. Virallisiksi hoitosuosituksiksi lasketaan WHO:n ja julkisen terveydenhuollon viranomaisen antamat ohjeet.” Tämä on ainutlaatuista. Lääkäri on vapaa harkintansa mukaan määräämään hyväksyttyä lääkettä mihin tahansa tautiin tai vaivaan – asia on lääkärin harkinnassa, ei viranomaisten. Niin sanottuja ”off label” reseptejä on noin viidesosa kaikista resepteistä. Monet lääkärit eivät määrää Scatolia syyhyynkään – onhan se poliittisesti arvelluttava lääke, ja reseptistä voi joutua viranomaisten syyniin.

Ivermektiini plörönälääkkeenä

Ivermektiinin korkean hinnan ja lääkärin toimivaltaa rajoittavan ohjeen jäljet johtavat plörönään. Vuoden 2020 huhtikuussa australialainen gastroenterologi Thomas Borody ilmoitti, että ivermektiini perustainen lääkitys parantaa plörönätaudin. Thomas Borody tuli maailmankuuluksi keksittyään 1980-luvulla, että vatsahaava paranee antibiooteilla. Wikipedian artikkeli Thomas Borodysta on odotetusti pelkkää panettelua.

Julkisuutta ja panettelua

Amerikkalainen lääkäriryhmä FLCCC, Front Line COVID-19 Critical Care Alliance on kehittänyt ivermektiini perustaisia hoitoprotokollia plörönätautiin. Ryhmän jäsen Pierre Kory esiintyy julkisuudessa. Hän puhuu ivermektiinin puolesta ja arvostelee täysin turhaa ja haitallista geeni-injektiota, jota rokotteeksi kutsutaan. Hänen videoitaan löytyy rumble com alustalta. Wikipedia dissaa odotetusti hänetkin.

FLCCC:n kannanotto: ”Tiesimme maaliskuussa 2020, että oli olemassa koko joukko tehokkaita lääkkeitä, jotka olisivat pysäyttäneet tämän pandemian. Tiesimme taudin varhaisvaiheen hoidoista. Jos olisimme ottaneet ne käyttöön maalis- ja huhtikuussa 2020, emme olisi nykytilanteessa. Olisimme hävittäneet pandemian. Se on niin yksinkertaista.”

Ivermektiini Intiassa

Usean Intian osavaltion lääkintäviranomaiset eivät ole alistuneet ”big pharman” komentoon päinvastoin kuin Intien liittovaltion. Näissä osavaltioissa plörönä on hävitetty ivermektiini lääkityksellä. Artikkeli ”Uttar Pradesh is ivermectin’s best practice success story” kertoo miten 200 miljoonan asukkaan osavaltion lääkärit hävittivät covidin ivermektiinilla.

Haulla ” ivermectin india price” löytää lukuisia tarjouksia, mm. 12 kpl 12 mg ivermectin tablettia hintaan 63 rupees eli 72 eurosenttiä. 60 kg painava intialainen pääsee siis eroon syyhystä 6 sentillä.

IS:n artikkelin Jorma maksoi siis 11 667 kertaa enemmän kuin intialainen parantuakseen syyhystä. Jos hän olisi saanut Scatolia, hoito olisi maksanut ”vain” tuhat kertaa enemmän.

Omakohtainen kokemus

Allekirjoitettu huomasi ajoissa ivermektiinin ja hankin sitä kotiapteekkiin ennen kuin lääkintäviranomaisten rautaesirippu laskeutui sen eteen. Kun delta variantti sitten iski täydellä voimalla ylipainoiseen 75-vuotaaseen minään, otin FLCCC:n kuurin ja tauti parani vuorokaudessa lähes taianomaisesti.

Norsu huoneessa

On ilmiselvää, että Suomen lääkintäviranomaiset eivät enää ole suomalaisten terveyden ja parantamisen asialla, vaan toimivat ”big pharman” asiamiehinä tai sen korkeampiarvoisten WHO- ja EU asiamiesten käsikassarana – kansalaisten hengestä ja terveydestä piittaamatta.

Monet eettisyytensä säilyttäneet lääkärit ympäri maailmaa peräänkuuluttavat julkisesti rahoitettua tutkimusta vanhojen, patentista vapautuneiden ja siksi halpojen lääkkeiden uusista käyttökohteista. Ivermektiinin käyttö plörönätautiin on yksi monesta.

Magnus Hagelstam

Samankaltaiset artikkelit