Suomi tarvitsee isänmaallisia ihmisiä nyt enemmän kuin koskaan. Nämä eduskuntavaalit ovat sukupolvemme tärkeimmät.

Olen 31-vuotias kahden lapsen isä Tampereelta. Nuoruuteni elin ja työskentelin kotitilalla Perhossa, missä sain hyvän ja maanläheisen kasvatuksen. Olen suorittanut maatalousalan perustutkinnon ja ammatiltani olen rakennusmies. Tampereelle muutin vuonna 2015 ja olen työskennellyt rakennusalalla siitä lähtien.

Tärkein vaaliteemani on Suomen itsenäisyyden palauttaminen. Maamme tulee erota liittovaltio-EU:sta ja ottaa takaisin päätäntävalta maatamme, kansalaisiamme ja luonnonvarojamme koskevissa asioissa. Meidän tulee itse voida neuvotella kauppasopimuksemme.

Suomi on ollut ja sen tulee jatkossakin olla puolueeton suurvaltojen välisissä sodissa. Suomen ei tule liittyä sotilasliitto Natoon, koska silloin vain lisäisimme jännitteitä maassamme ja joutuisimme suurvaltojen välisen sodan etulinjaan.

Työnteon ja työntekijän palkkaamisen tulee olla kannattavaa, ja siihen liittyvää byrokratiaa täytyy keventää. Työelämän ulkopuolelle jääneiden uudelleen työllistymiseen tulee panostaa vahvasti. Suomi nousee vain työllä ja sellaisella politiikalla, joka ohjaa varat suomalaisten hyvinvointia edistäviin toimiin.

Äänestämällä minut eduskuntaan viet Arkadianmäelle tervettä maalaisjärkeä. Tulen tekemään politiikkaa, joka perustuu totuuteen ja tietoon, ei ideologiaan tai oman poliittisen edun tavoitteluun.

Pauli Kuusjärvi

Sosiaalisen median kanavat:
Facebook: http://www.facebook.com/pauli.kuusjarvi 
YouTube: @paulikuusjarvi3071
TikTok: PauliKuusjärvi

Samankaltaiset artikkelit