Mitä selvemmiksi Suomen ja maailman ongelmat käyvät, sitä selvemmäksi käy myös valtaapitävien kykenemättömyys asioiden hoitamiseen.

Itselleen valtaa ja loistoa tavoittelevien ihmisten sijaan vaikuttajiksi pitää valita ihmisiä, joilla on vain annettavaa.

On tunnistettava tosiasiat, lausuttava ne ääneen ja toimittava niiden edellyttämällä tavalla. On löydyttävä rohkeutta. Oman edun tavoittelun aika on ohi.

Siirryn VAPAUDEN LIITTOON Perussuomalaisten riveistä. VAPAUDEN LIITTO on uusi puolue, jossa ei ole vanhoja valtasuhteita ja voi siksi toimia tehokkaasti ja päämäärätietoisesti.

Toimin Kempeleen kunnanvaltuutettuna. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti ja luonnontieteiden kandidaatti (pääaine matematiikka, sivuaineet kemia, biologia, geologia). Lisäksi taloustieteen opintoja.

Valitse ehdokas, jonka käsiin uskaltaisit jättää asioidesi hoidon!

VAALITEEMAT

  • Kestävä maahanmuuttopolitiikka. Maailman väestön on arvioitu kasvavan 2080-lukuun mennessä n. 2,4 miljardilla ihmisellä, pääasiassa Afrikassa ja Lähi-idässä. Väestönsiirrot eivät ole ratkaisu, asiat täytyy saada kuntoon lähtömaissa.
  • Nollatoleranssi korruptiolle.
  • Ehkäisemällä syrjäytymistä ja edistämällä vakaata, yhteisvastuullista yhteiskuntaa, luodaan edellytykset suomalaisten elinvoimalle ja hyvinvoinnille.
  • Omavaraisuus ruuan ja energian tuotannossa.

Heini Koukkari

Facebookissa:
https://www.facebook.com/heini.koukkari.5
YouTubessa:
https://www.youtube.com/channel/UC2il1Lu5qrkKiX3R7PyLLXw
Twitterissä: https://twitter.com/HeiniKoukkari
Blogi: www.heinikoukkari.fi
Sähköposti: [email protected]

Samankaltaiset artikkelit