Vapauden liiton eduskuntavaaliehdokas Vaasan vaalipiiristä.

Ryhtyäkseen kansanedustajaksi tulee jokaisen ensin tehdä itselleen selväksi, mitä varten sinne mennään -joko harjoittaakseen omien etujensa mukaista politiikkaa veronmaksajien kustannuksella tai edustaakseen juuri niitä ihmisiä, joiden antamat äänet auttoivat sut sinne.

Nykyinen eduskunnan enemmistö näyttää sekoittaneen nämä käsitteet. 

Juuri siksi vaaliohjelmani koostuu pääasiassa ihmisten mielipiteistä, joilla on ollut kykyä ja tahtoa sekä rohkeutta kirjoittaa ajatuksensa ylös ja julkaista ne avoimesti.

Jos siis vaikka osoitautuisin ainoaksi valituksi, kukaan muu ehdokas ei jäisi siitä syystä tuolla Arkadianmäellä edustamatta.

Olen kerännyt tänne lainauksia eduskuntaehdokkaiden vaaliohjelmista.

Tietysti kaikilla on hyvät suunnitelmat siitä miten asiat voitaisiin järjestää jatkossa, jotta maamme tulevaisuus ei näyttäisi nykyisen valtionhallinnon seurauksena niin toivottomalta kuin se tällä hetkellä on, mutta kaiken mainitseminen tekisi tekstistäni liian pitkän ja toistoja olisi ehkä myös liikaa.

Tässä siis lyhyt katsaus:

Anne Kuusinen, jonka näkemykset asioista ovat pohjimmiltaan hyvin samanlaisia ​​kuin omiani:

Haluan, että

Suomi pysyy puolueettomana ja itsenäisenä maana, jolla on hyvät suhteet naapurimaihin.

Kannatan EU-eroa ja NATO-hakemuksen vetämistä takaisin, sillä NATO ei tuo mitään

positiivista lisäarvoa Suomen puolustukseen vaan kärjistää Venäjä-suhteita, koska se aiheuttaa huolta naapurimaassamme. 

Venäjä ei ole mikään uhka Suomelle, niin kauan kun pysymme suurvaltojen välisten konfliktien ulkopuolella ja puolustamme maatamme kaikista ilmansuunnista tulevia uhkia vastaan emmekä salli maatamme käytettävän hyökkäykseen myöskään Venäjää vastaan. 

NATO ei ole mikään ratkaisu Suomen turvallisuuteen, vaan hyvät naapuruussuhteet ja diplomatia. Tarvitsemme ystäviä myös Venäjällä. 

Suomen ja Venäjän väliset pakotteet on poistettava välittömästi ja pyrittävä palauttamaan hyvät suhteet Venäjän johtoon.

Vastustan globalismia ja velanottoa muiden maiden tukemiseksi ja asevientiä sotaa käyvään maahan. 

Olen sitä mieltä, että Suomen tulee ennenkaikkea pitää huolta omista kansalaisistaan ja oman maan hyvinvoinnista ja ajaa Suomen parasta kaikissa asioissa.

Emme saa olla toimittamassa aseita maalle, joka on sisällissodassa ja vieläpä harjoittaa rasismia omia kansalaisiaan kohtaan, Ukrainassa. 

Suomi on hyvä esimerkki kaksikielisestä maasta, josta Ukrainakin voisi ottaa oppia.

Vastustan kaikkea pakkovaltaa Suomessa ja haluan edistää Suomen kansalaisten vapautta, itsemääräämisoikeutta ja hyvinvointia. 

Vastustan pakkorokotuksia ja haluan, että Suomi kunnioittaa suomalaisten perusoikeuksia, joista tärkeimpiä ovat mm. sananvapaus ja fyysinen koskemattomuus. 

Haluan, että Suomi irtaantuu kaikista kansainvälisistä sopimuksista, jotka heikentävät suomalaisten itsemääräämisoikeutta ja hyvinvointia. 

Me emme vastaa koko maailman hyvinvoinnista emmekä ilmastosta, vaan ainoastaan omasta

maastamme. 

Perustuslaki kunniaan!

Matti Kälviäinen:

Tämänhetkinen tilanne Suomessa on mahdotonta käsittää. Kuinka eduskunnasta on tullut niin yrittäjä- ja ihmisvihamielinen laitos. Eikö 90-luvun lamasta opittu mitään? 

No vastaus taitaa löytyä siitä, että maata johtaa tavallisten ihmisten todellisuudesta vieraantuneet ihmiset.

Tommi Messi:

Viimeisenä ihmettelyn aiheenani on Suomen liittyminen Natoon kahden mielipidemittauksen turvin. Kuitenkin kielteisiä vastauksia annettiin yli 90% lausuntopalvelussa kyseistä asiaa kohtaan. 

Johtavatko maatamme Suomen kansan edustajat vai edustavatko he vain itseään ja/tai jotain toista ryhmittymää? Ehkäpä näemme 90-luvun toisinnon ja meitä valmistetaan liittovaltioon?

Moona Nyström:

Suomen tulee erota  EU:sta ja toimia itsenäisenä, puolueettomana valtiona. Mielestäni se on tärkeässä asemassa, mikäli haluamme välttää konflikteja ja pitää päätöksenteon lähellä omia kansalaisia. 

Suomen tulee varmistaa omavaraisuutensa tulevaisuudessa suomalaisten turvallisuutta ajatellen

Monet suomalaisista eivät äänestä, koska ajattelevat, ettei mikään kuitenkaan muuttuisi.

Tiensä päähän ovat tulleet poliitikot, jotka piiloutuvat jargonian taakse ja käyttävät kansaa ja sen ongelmia ainoastaan omien etujensa ajamiseksi.

HARRI KULLBERG:

Haittamaahanmuutto on saatava kurinalaiseksi ja järjestyneeksi, emme voi jatkaa pitämällä rajamme auki kaikille tulijoille. 

Ei ole kysymys humaanisista arvoista, vaan Suomen valtion resursseista. Meillä ei yksinkertaisesti ole taloudellista mahdollisuutta hoitaa lisääntyvää maahanmuuttoa.

Tiina Lehtonen:

Nostan lastensuojelun tarkempaan tarkasteluun, koska se on huostaanottobisneksineen  (liian) monta vuosikymmentä aiheuttanut kansalaisille pahoinvointia, kauhua ja epäinhimilliset kärsimykset syvine haavoineen  loppuelämäksi. 

Lastensuojelu on kuin puhkaisemista odottava  suunnaton mätäpesäke.

– Virastoja tulee joko kokonaan lakkauttaa tai vähintään väkeä  vähentää.  Turhimmiksi virastoiksi voin heti luetella aluehallintovirastot, valviran, eduskunnan oikeusasiamiehen, oikeuskanslerin, digi-ja väestötietoviraston. 

Seis velan ottamiseen.

Kim Lilja:

Nyt kuitenkin koen että Suomi suistuu niin kovaa vauhtia alas rotkoon

Jouni Aaltonen:

Koronaplandemian varjolla nykyhallitus kielsi meiltä työnteon, vapaan hengittämisen, vapaan harrastamisen, vapaan liikkumisen, vapauden itse päättää niistä lääketieteellisistä kokeista joihin osallistua jne.

Maailmaa diktatuurin elkein johtava rikollinen korruptioeliitti eli 0,001% jengi, rakentaa meille Great Resetillä New Normal Utopiaansa, joka lähemmin tarkasteltuna onkin Dystopiaa.

Kauhukseni olen todennut, että kaikki nykyiset hallituspuolueet eli Kolmen Kopla – SDP, Keskusta ja Vihreät,  ovat vastaansanomatta viemässä meitä kohti Dystopiaa ja jopa sotaan Venäjää vastaan. Mielestäni olemme jo samassa tilanteessa ja menossa samaan tuhoon kuin 30-luvun eurooppalaiset ja nyt on viimeinen tilaisuus laillisin keinoin vaikuttaa siihen, asummeko huomenna EUvostoliitossa vaiko vapaassa Euroopassa.

Miro Kontio:

Median ”yhtä totuutta” ei saisi enää kyseenalaistaa ja eduskunnassakaan ei tunnu olevan todellista oppositiota. 

Ei kuulosta hyvinvointivaltion tai sivistysvaltion toiminnalta.

Teija Vesanen:

Meidän maatamme on jo pitkään ajettu aivan väärään suuntaan eli tarvitsemme täyskäännöksen.

EU:sta on erottava välittömästi, meillä on parempiakin kohteita verorahoille kuin tukipaketit. Osaamme myös itsenäisesti päättää maamme asioista ja siten tehdä parempia päätöksiä.

Natoon ei missään tapauksessa tule liittyä koska se veisi meidät sotaan Venäjän kanssa. Meidän kuuluu olla itsenäinen ja puolueeton Suomi ja hyvä naapuri naapurimaillemme.

Olemme menossa kohti kontrolliyhteiskuntaa ja koronapassi oli tästä harjoitus. Tulossa on Digi-ID, johon halutaan kytkeä myös pankkitiedot ja digitaalinen raha eli digilompakko jolla voidaan kontrolloida ja seurata tekemisiäsi. 

Kaikenlaisten terveystietojen yhdistäminen tähän Digi-ID:n saisi tämän toimimaan myös ns. rokotepassina joka olisi helppo laajentaa aivan kaikkialle. 

Kuinka helppoa sen jälkeen onkaan laittaa esimerkiksi digilompakko käyttökieltoon jos olet eri mieltä asioista tai päättää ettet saa käyttää lompakkoasi vaikka kuin 5km säteellä kotiosoitteestasi.

Ehdoton ei Digi-ID:lle ja digilompakolle.

Mirka Väyrynen:

Turvetuotannon alasajo on ollut yksi merkittävimpiä virheitä, mitä Suomessa on tehty. 

Turvetuotannon kannattavuus täytyy varmistaa pitkällä aikavälillä ja nostomääriä lisätä aiemmasta. 

Tuulivoimaa ei tule rakentaa enää yhtään enempää. Tuulivoima on tehotonta, kallista ja haitallista niin ihmisille kuin ympäristöllekin.

Niklas Pemari:

Suomen täytyy keskittyä enemmän itseensä kuin muihin maihin ja valtionvelan takaisin maksamiseen, eikä muiden auttamiseen ja jatkuvan lainan ottamiseen olemassa olevien lainojen päälle. Eikä suomen tulisi ottaa lainaa muita maita varten. Verotusta pitäisi tasavertaistaa, yritteliäisyyttä ja ihmisten hyvinvointia tuettaisiin kevennyksin. 

Bensan, dieselin ja polttoöljyn hinta on tällä hetkellä aivan liian korkea. 

Kotimaista ruokatuotantoa pitäisi tukea, jotta sen tuotanto jatkuisi. Etenkin kaikista ravintoloista tulisi löytyä kotimaista ruokaa edes jonkin verran.

MARKO ’KÄKÖ’ LYYTIKÄINEN:

EU:sta täytyy erota heti, itsenäisyytemme täytyy saada takaisin ja meidän pitää itse päättää mihin markkamme käytämme.

Maahanmuuttajat ovat tervetulleita kunhan tulevat töihin ja maksavat veronsa Suomeen niin kuin me muutkin.

Annukka Talvitie:

EU ei palvele suomalaisia, joten EU:sta on irrottauduttava, koska se vie päätöksenteon kauas kansasta ja mahdollistaa päätökset, jotka heikentävät suomalaista yhteiskuntaa. Suomalaiset eivät ole hyötyneet EU-jäsenyydestä vaan päinvastoin suomalaiset ovat joutuneet ulkoistamaan itseä koskevan päätöksen teon kauas Eurooppaan, jonka myötä päätökset hyödyttävät enemmän muita tahoja kuin suomalaisia. 

Myös päätöksenteon erkaantuessa kansasta mahdollisuudet poliittiseen korruptioon ovat kasvaneet huomattavasti.

Niina Tammi:

Tämän hetken kriittisin poliittinen aihe on Suomen sotilaallinen sitoutuminen ja Venäjä-suhteet. Mielestäni Suomen on viipymättä lopetettava asetoimitukset Ukrainaan, vedettävä pois NATO-hakemus ja omaksuttava uudelleen se ainoa oikea linja: Rauhan välittämisen linja.

Koronapandemiaan liittyvät toimet ovat osa suurempaa globaalia kehityskulkua, joka on johtamassa totalitääriseen kontrolliyhteiskuntaan. 

Suomen on välttämätöntä hypätä pois tästä kehityksestä, ja ensimmäinen ehto sille on EU-ero.

Marjo Mandell:

EU tuet menevät usein Italiaan ja Saksaan pankkien ja poliittisten puolueiden tarpeisiin.

Suomalaiset veronmaksajat ovat tässä maksajina. Valtavat vastuut ilman mitään hyötyä. 

Nämä rahat tarvittaisiin ehdottomasti täällä Suomessa. 

EU ei halua meille hyvää, päinvastoin se vie tässäkin asiassa vapautemme. 

EU:sta eroaminen olisi helppoa; oikeamielisen pääministerin ilmoitus riittää. Rahaliitto Eurosta eroaminen olisi myös meille hyödyllistä. 

Oma valuutta antaisi meille hienon mahdollisuuden säädellä taloutta kuten naapurimme Ruotsi onnistuneesti tekee.

Riku Hautamäki:

Viime vuosina Suomen hallituksen toimet näyttävät mielestäni vähintään arveluttavilta. 

Väistämättä huomaan ajattelevani, että hallitus ei aja Suomen ja Suomen kansan etua. 

Tämä negatiivinen kehitys on pysäytettävä. 

Meillä on aikaisemmin ollut toimivia hallituksia ja eduskuntia, nykyisin monet päätökset on ulkoistettu EU:lle. EU sanelee mitä saamme tehdä, millä saamme ajaa, millä saamme lämmittää jne. 

Tähän lisäksi elpymispaketit yms., joissa väistämättä Suomi on aina maksajana. 

Miksi Suomen valtion ulkopuolinen taho saa päättää asioistamme? 

Mielestäni itsenäisyytemme on tältä osin vakavasti uhattuna. 

Tähän täytyy palauttaa hallinta; Suomi on itsenäinen valtio ja osaa ihan itse päättää mikä on Suomelle hyväksi. 

Emme tarvitse ulkopuolista toimijaa kertomaan meille mikä on heidän mielestään meille parasta.

Juha Kinnunen:

Tähän Suomen tuhoamiseen on tultava nyt loppu!  

Haalarit päälle, käsineet käteen ja töihin! Pois sieltä sohvan perukoilta pelkästään someen kommentoimasta ja uurnille jos haluat muutoksen tähän jatkuvaan kyykytykseen, lääkekokeisiin, ilmastohömppään ja kaikkeen rahan tuhlaamiseen muualle kuin suomalaisten hyvinvointiin!! Pois EU:sta, Natoa emme myöskään tarvitse sotkemaan Suomea. Suomen puolustusvoimat kyllä hommansa hoitaa tarpeen tullen.

Ruoka- ja lääketeollisuus on myös aiheuttanut lasten ja nuorten, kuten myös aikuistenkin sairastumista Suomessa. Minua sekä Vapauden liitoa ei ohjailla muualta, eikä oteta ”käskyjä” keltään. Tulen tekemään ja taistelemaan kaikkeni, jotta saamme itsenäisen ja vapaan Suomen takaisin!

Risto Huovinen:

Perussuomalaiset erottivat allekirjoittaneen valtuustoryhmästään, koska vastustin Suomen jäsenyyttä Natossa ja Naton tukikohdan perustamista omaan kotikaupunkiini, Lappeenrantaan. Nyt olen tullut siihen lopputulokseen, että en voi toimia perussuomalaisissa ja erosin puolueesta, koska perussuomalaisten riveissä en voi enää ajaa Suomen etua. Mielestäni perussuomalaiset ovat tehneet siniset jo ennen vaaleja ja he ovat luopuneet kaikista niistä tavoitteistaan, joilla he ovat kannatusta saaneet.

Simo Ruoho:

Kaikkien ongelmien takana on yllättävän usein ahneus – perisynti. Sen aiheuttamat haitat tulee poistaa poliittisesta päätöksenteosta: Politiikka ei ole ”minä ensin” tai ”minun perhe ensin” vaan kansa ensin. ”Ministeri” ei ole arvonimi ja kumarreltava, vaan juontaa latinankielisestä sanasta ”palvelija”. Sinunkin palvelijasi.

Jesse Jääskeläinen:

Vapauden liitosta puhaltaa uudet tuulet suomalaiseen politiikkaan  ja on ilo olla puhaltamassa näitä uusia tuulia entistä kovemmiksi.

Matti Karvonen:

Monesti puhutaan demokratiasta*, mutta mitä se edes on? Onko se sitä, että saa äänestää? No, mitäpä jos EU:n laajuisesti sitten äänestettäisiin, että saako mämmiä syödä? Koittaa siinä sitten 5 miljoonaa suomalaista(olettaen että he kaikki äänestäisivät mämmikieltoa vastaan) äänestää 200 miljoonaa muuta vastaan (olettaen että muut tahtovat sen kieltää). 

Onko tämä tällainen demokratiaa, kansanvaltaa? No ei ole. Suomalaiselle mämminystävälle tässä kohtaa EU näyttäytyy saneluvaltana.

Koska meillä ei ole perustuslakituomioistuinta, niin tässä on viimevuosinakin nähty kaikenlaisia mielivaltaisia temppuja hallitukseltamme, joilla etenkin ravintolayrittäjiä on kiusattu. 

Eipä nimittäin nykyistä WEF-johdettua hallintoamme taida paljoa kansalaisten vapaudet kiinnostaa…

Camilla Lindfors:

Suomessa, kuten muissa demokratioissa, meidän perusoikeutemme ovat kirjattu perustuslakiin, jotta niillä on virallinen ja vahva lainsuoja. Perustuslakimme on yhteiskuntamme perusta ja kaikki muut lait – myös EU:n kautta tulevat lainsäädäntöhankkeet ja -ehdotukset – ovat sille alisteiset.

Kimmo Kautio:

Haluan muistuttaa, että terve isänmaallisuus ei tee meistä metsäläiskansaa tai sulje pois kansainvälisyyttä ja avoimuutta, eivätkä kansainvälisyys ja avoimuus edellytä liittoutumista ja sopeutumista kansallisen edun kannalta epäedullisiin sopimuksiin, kuten luonnonvarojamme riistäviin vapaakauppasopimuksiin, EU:n Venäjän vastaiseen politiikkaan tai yhteisvaluutta euroon. 

Valtion rajoista huolehtiminen ei tee Suomesta itseensä käpertynyttä Pohjois-Koreaa. 

Kaikesta on voitava keskustella avoimesti ja vaihtoehdot tunnustaen.

Saku Mättö:

Lähiruoka ja luomu on hyvä asia ja jos se tulee omasta pihasta, aina

vain parempi! Kun talven 2022 maailmanlaajuinen ruokakriisi iskee

silmille samalla kun sähkön ja kaasun hinta / saatavuus pahenevat, on

lohduttavaa, kun voi talon lämmittää puulla ja kun voi syöttää

lapsilleen omassa pihassa kasvanutta puhdasta ruokaa. 

Ja puhdas ruokahanpitää kehonkin terveenä, toisin kuin tehtaassa ”äitien” valmistama massamättö.

Ja sanotaan se nyt suoraan: maailmanlaajuinen valtaeliitti ajaa sinun ja

minun vangitsemista ensin pelolla luotuun vankilaan (lue: keinotekoinen

koronapandemia) ja seuraavassa vaiheessa valtaeliitin agendana on ajaa

koko maailma talouskriisiin ja sitten hiljalleen pakottaa koko

valtaväestö kaupunkeihin tiiviisiin oloihin, joissa meitä voidaan

valvoa. EU:n digitaaliset ID:t ovat selkeitä ensiaskeleita

valvontayhteiskunnan luomisen tiellä, niitä ei saa eikä voi hyväksyä. YK

ja WHO ovat valtaeliitin kaappaamia järjestöjä ja siksi niiden

uudelleenrakentaminen on välttämätöntä. Nykymuodossaan ne ajavat vain

maailmanhallituksen perustamista ja nk. New World Orderia, jossa sinä ja

minä olemme pelkkiä pelinappuloita. Ei kiitos!

Lasse Paananen:

Olen seurannut maailman menoa jo pitkään sivusta. Itse heräsin miettimään, että onko kaikki niin kuin meille on mediassa kerrottu, kun sain lukea uutisista, että lentokoneet voi “höyrystyä” ja teräsrakenteiset pilvenpiirtäjät voi sortua sammutetun tulipalon voimasta lähes vapaan pudotuksen nopeudella maan tasalle? Itselle väitteet ei kelvannut ja aloin tutkimaan asioita ja huomasinkin, että vastaavaa hämäryyttä on kaikkialla. 

Lääketeollisuus saa myydä mitä tahansa lääkettä ilman vastuuta kenelle tahansa, rahaa luodaan velkana jossa on korko (enemmän velkaa liikenteessä kuin rahaa), ravinnosta otetaan hivenaineet ja vitamiinit pois ja ne myydään purkeissa tilalle. 

Lisäksi Suomen päätäntävalta on luovutettu EU:lle jossa päättämässä on henkilöt joita ei ole vaaleilla valittu. 

Tämän lisäksi näyttää siltä, että länsimaita ohjaa globaali eliitti seuroineen (WEF yms). 

Eliitin tavoitteena vaikuttaa olevan New World Order eli yksi hallinto joka johtaa koko maailmaa, jossa yksilö ei itse omista mitään ja on “onnellinen”. 

WEF:n ajama talouden resetointi on kovassa vauhdissa ja hallitukset nostaa keinotekoisesti kaiken hintaa saadakseen kansan polvilleen. 

Itse en voi tätä kehitystä hyväksyä ja siksi päätin lähteä mukaan taisteluun muutoksen puolesta.

Tapio Jankkila:

Haluan Suomen säilyvän puolueettomana maana, joka kunnioittaa esi-isiemme ja -äitiemme työtä ja uhrauksia, jotka tekivät Suomesta Suuren.  

Sen suuruuden me rakennamme uudelleen Teidän kanssa ja Teitä varten, jotta tulevillakin sukupolvilla olisi se turvallinen hyvinvointivaltio, johon minäkin aikoinaan synnyin.

Cia Grönberg:

Koulussa työskennellessä näin siellä ja muissa työni verkostoissa valtavasti muitakin epäkohtia, joihin haluan muutosta. 

Koulutusleikkaukset tulee perua; inkluusio on ollut farssi aiheuttaen mm. oppilaskohtaisen tuen heikentymistä, Pisa -tulosten laskua, koulutuksen alasajoa ja opettajien väsymystä ja alalta pakoa. 

Lapset ja nuoret, saati perheet eivät voi hyvin ja opetuksen laatu on kärsinyt. 

Ennaltaehkäisevään työhön ja matalankynnyksen palveluihin on satsattava!

Juha Korhonen:

Nykyiset poliitikot eivät enää aja Suomen tai suomalaisten etua. 

Rahaa pumpataan etelä-Eurooppaan ja mahdollistetaan heidän halpa eläminen. Meillä Suomessa on terveydenhuolto, maatalous ja moni muu asia ennennäkemättömässä kriisissä ja ihmisten arki on kallistunut kohtuuttomaksi – nykyiset poliitikot vähät välittävät tästä. 

Suomen politiikka tarvitsee täydellisen remontin. Meidän on pakko alkaa ajatella omaa kansaa ja tulenkin vahvasti ajamaan rohkeita ja isoja muutoksia jotta suomalainen hyvinvointivaltio palautetaan loistoonsa.

Ajan vahvasti EU:sta ja Eurosta eroa. 

Nämä saattavat kuulostaa isoilta muutoksilta ja sitä ne ovatkin, mutta ne ovat välttämättömiä toimia, jos haluamme jatkossa päättää itse omista asioistamme. 

Nyt nämä asiat päätetään Brysselissä! 

Ilman näitä isoja muutoksia tulemme jatkossakin olemaan maksajan roolissa EU:ssa. 

Niko A. Kauko:

Onkin tosiasia, että yhä useammalla suomalaisella ministerillä ja poliitikolla on nykypäivänä EU:n lisäksi avoimesti kytköksiä myös esimerkiksi NATO:on, World Economic Forumiin, Bilderberg-kerhoon taikka he ovat Young Global Leadersin jäseniä, minkä tulisi tietysti olla äänestäjille hälytyssignaali, sillä näiden järjestöjen agendat ovat Suomen kansalle vieraita ja vahingollisia aivan samoin kuin EU:nkin agenda.

Ylikansallisen vallan poliittiset ja taloudelliset lonkerot syövät pala palalta Suomen

itsenäisyyttä omien poliitikkojemme suosiollisella avustuksella. 

Erilaiset monikansalliset suuryhtiöt, kuten vaikkapa “terveysjätit”, jotka on jo päästetty käsiksi SOTE-rahoihimme, ovat saamassa hallintaansa yhä tärkeämpiä osia Suomesta. 

Ylikansallisten rakenteiden kautta monikansalliset suuryhtiöt saavat myös helposti korruptoitua kansan suojaksi perustettuja instituutioita, kuten näimme tapahtuvan esimerkiksi korona-aikana.

On siis ymmärrettävä, että Suomella on vain moukan ja maksajan rooli EU:ssa, joka

pohjimmiltaan on Euroopan suurten maiden suurvaltaprojekti, jossa sen pieniä jäsenmaita käytetään avoimesti hyväksi. 

EU:n osana olemme joutuneet häviämisen ja nöyryytyksen kierteeseen, josta on päästävä ulos.

On huomattava, että viimeiset neljä vuotta vanhojen puolueiden ohjauksessa tarkoittivat sitä, että ne ottivat Suomen kansan piikkiin noin 50 000 miljoonaa euroa uutta velkaa, saamatta tällä giganttisella summalla aikaiseksi oikeastaan mitään parannuksia suomalaisten elämään.

Suomalaiset tarvitsevat eduskuntaan kansallismielisiä päättäjiä, joille Suomen etu on päätöksiä tehdessä ensisijainen. Vain näin maan suuntaa on mahdollista saada käännettyä ajoissa ja hallitusti. 

Eli vanhoja puolueita äänestämällä sahaat vain omaa oksaasi ja varmistat, että Suomen tulevaisuus on yhä synkempi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Lopuksi vähän itsestäni:

Kielet: suomi, englanti, eesti, venäjä, koulusaksa. Suoritin ”Kiinan kielen alkeet” (mandariini) kurssin Seinäjoella.

Olen työskennellyt myös sähköasentajana ja mekaanikkona, monien eestiläisten ja yhden ruotsalaisen yrityksen toimitusjohtajana, lennonopettajana, sekä Tarton Volvon, Fordin, Land Roverin ja Jaguarin merkkiliikkeen jälkimarkkinajohtajana.

Opiskelin taloustiedettä Tarton yliopistossa, mutta keskeytin sen, säilyttääkseen sillä ylihärmäläistenkin työpaikkoja, koska jouduin samanaikaisesti osakemarkkinoiden maailmanlaajuisen kaatumisen aikana johtamaan montaa yritystä samanaikaisesti.

Sen jälkeen opiskelin Saint Hill Collegessa Englannissa.

Työskentelin turvajärjestelmien asentajana liikkeissä ja pankkirakennuksissa Irlannissa, sekä kiinteistöalalla ja plasmaleikkauskoneen operaattorina Suomessa.

Suoritin asepalveluksen ilmapuolustusvoimissa kohdetutkan pääoperaattorin roolissa, jonka aikana minulle myönnettiin ykkösluokan asiantuntijan arvonimi ja korpraalin sotilasarvo.

Luottamustehtävät: Viime kunnallisvaalien jälkeen olen toiminut Järviseudun ammatti-instituutin valtuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana.

Omistamani Telegram ryhmässä https://t.me/zombification_survivors on hetkellä 303 jäsentä.

Tuon lisäksi olen yllapitäjänä Telegram-ryhmässä https://t.me/koronakapinalliset, jossa on hetkellä 1203 jäsentä, 

sekä ylläpitäjä/tulkin roolissa Telegram-ryhmässä https://t.me/natofinland, jossa 74 jäsentä.

Muistellakseni menneisyyttä ja osoittaakseni, ettei poliittista takinkääntöä ole tapahtunut, tuon tänne myös esimerkiksi aikaisempien vaalikampanjoideni aikana (kunnnallisvaalit 2021 sekä aluevaalit 2022) julkistetut näkemykseni.

1. Oletko hereillä vai et?

Jos et ole, ehkä olisi nyt aika herätä todellisuuteen?

2. Uskotko vai tiedätkö?

Sinun tulisi miettiä aina, tiedätkö totuuden asioista vai ajatteletko joiltakin aivopesulaitoksilta tai valtavirran mediasta hankittujen fundamentalististen uskomusten perusteella.

3. Opinto vs indoktrinaatio?

Tulisi myös miettiä aina, tiesikö opettajasi todella totuuden asioista vai opettiko hän joiltakin aivopesulaitoksilta tai valtavirran mediasta hankittujen fundamentalististen uskomusten perusteella.

PS: Esimerkiksi, jos Helsingin yliopistossa kasvatustieteiden tohtoriksi ylennetty henkilö ei ole parinkymmenen vuoden työuransa aikana tiennyt mitään Helsingin yliopiston tekemästä kasvatustieden alaisesta tutkimuksesta, jonka aiheena oli opiskelijoiden älykkyystestien muutoskäyrien negatiiviset ilmentymät Suomessa, niin ehkä tämän henkilön pitäisi palata itse opiskelijan rooliin, eikä opettaa muita opettamaan, koska väärän koulutuksen jatkaminen voi johtaa peruuttamattomaan maanlaajuiseen älykkyyskatastrofiin.

Sama koskee niitä professoreita, jotka uskovat, että myös miehet voivat tulla raskaiksi ja synnyttää lapsia.

4. Uskallatko aina olla oma itsesi?

Sinun pitäisi ehkä yrittää voittaa paniikkipelosi videokameroista, jotka tallentavat julkisia tapahtumia historiaan. Onko SOME:n sensurointi mielestäsi OK?

HUOM: Kaikkeä mitä olet koskaan sanonut, voidaan käyttää sinua vastaan. Todellakin, jos ei tänään, niin ehkä monen vuoden kuluttua, kun kaikki nykyään hyväksytyt periaatteet ovat käännetty ylösalaisin ihmisvihallisten voimien valtaannousun seurauksena.

5. Varoja tai velkoja

Perivätkö lapsemme varoja tai velkoja meiltä? Nykypäivän lapset ovat maamme tulevaisuus. Jokaisessa niistä tulisi kehittää luovuutta ja ajattelukykyä. Ei pitäisi tehdä heistä sairaiksi piikitettyjä ”muistikortteja”. Lapset ovat nykyisten työntekijöiden eläke.

6. Olisiko nyt lustraation paikka, vai pitäisikö yhdistää tämä kansa globalistista haltuunottoa vastaan?

7. Hyvinvointiako?

Voiko nyt käydäkin näin, että hyvinvointialueiden luomisen varjolla toteutettavan rajun alasajon seurauksena muodostuukin peruuttamaton pahoinvointivaltio? Löytyisikö halukkaita ottamaan vastuun? Tuskin.

8. Päätöksenteko?

Jos paras päätöksesi on vain ollutkin esittää ”tyhmää ja kuuromykkää sekä sokeaakin”, se voi todellakin johtaa enemmistön suosioon, koska vastustajasi ymmärtäisivät, ettet voi olla heille vaaraksi. Mutta kuka heidän lisäksi sinua tarvitsee?

9. Ketkä hyötyy?

Kun hakeudut hoitoon, ketkä hyötyy siitä hoidostasi eniten, onko se lääkärisi, taksikuskisi, hautausurakoitsijasi, lääkäriaseman omistaja, seurakuntasi pappi tai lääkeyhtiö? Joku muu? Entä sinä itse?

10. Kokemuksiako?

Jos joku väittää, että hänellä on laaja kokemus SOTE-alalta ja hän on jo vuosikymmeniä ollut kaikenlaisissa lautakunnissa, hallituksissa ja valtuustoissa, niin sen sijaan että äänestäisit hänet sinne uudelleen, häneltä pitäisi kysyä, mitä ihmettä hän käytännössä teki siellä, ollakseen sen verran surkeassa tilanteessa kuin nyt todella ollaankin. Tätäkö alasajoa hän siellä vain ajoi ja halua vaan jatkaa?

Tavoitteenani on edustaa äänestäjiemme ja muidenkin hyvien ihmisten etuja.

Myös tärkeän tiedon välittämistä mahdollistavat vaihtoehtoiset kanavat on otettavaa käyttöön nykyisellä, sananvapauden riistämisen ja G. Orwellin kirjassa ”1984” kuvatun yhteiskunnan ideoiden ja periaatteiden räikeän asettamisen aikakaudella (esim. “Agenda 2030”).

”Ajatuspoliiseilla” ei saa olla sijaa yhteiskunnassamme, eikä ”totuusministeriön” eikä ”inkvisition” saa antaa viedä maatamme itsetuhoon.

Äänestäjäni voivat lähettää minulle toiveensa ja ehdotuksensa

Telegram-sovelluksen kautta:

https://t.me/KorjataanSe

https://t.me/FrostyJack

tai Youtube-kanavani kautta:

https://www.youtube.com/channel/UCjryvzQaxvZUdYQotFTEH0A

Tietysti saa myös niitten kautta esittää kysymyksiä. Voin puhua siellä tarkemmasta vaalien jälkeisestä toiminnastani, vaikka en hae ylijohtajan paikkaa tällä hetkellä.

16 vuotta sitten annoin kyllä työhaastattelussani lupauksen, että jos minut valitaan kunnanjohtajaksi, en meinä kieltäytyä, enkä ole lupaustani peruunnutkaan. Uskaltaisin tarvittaessa jopa johtaa maamme hallitustakin, mutta en nykyisen eduskunnan alaisuudessa.

Kansa saa päättää.

Kannatan Suomen itsenäisyyden palauttamista ja ylläpitämistä, sekä kauppakelpoista lisäarvoa tuottavien työpaikkojen luomista.

Vastustan sen kansan orjuuttamista uuden uskonnon avulla toteutettavan pitkäaikaisen ”contra bona mores” velantaakan ja haittamaahanmuuton kautta.

Mielestäni järkevä taloudellinen toiminta olisi parempi vaihtoehto kuin utopistisiin ideologioihin perustuva ”amokjuoksu” ja kansantalouden alasajo ”sään vaihteluiden torjunnan” nimissä, sekä ”holodomor” verotuksen rajun koventamisen kautta ja korottamalla sähkön hintoja.

Ei YLE-pakkoverolle!

Ei maamme sekä kansalaisten talouden alasajolle!

Ei liittovaltiolle sekä rahaunionille!

Ei ”uuskielen” soveltamiselle, eli sananvapauden riistämiselle!

Ei poliisivaltiolle!

Ei ”troijalaisia hevosia” valtion johtoon!

Ei pakollista eutanasiaa millään salanimellä.

Ei vierasvaltioiden miehitykselle – NATO ON SUOMEN SUURIN TURVALLISUUSUHKA – SIITÄ EI OLE PALUUTA (Saksan esimerkki).

Tiesitkö mikä ”eläin” on ”vihervasemmisto”?

Sen ei tarvitse olla vihreää tai punaista, eikä edes pysyä vasemmalla tai oikealla.

Ultra-globalismi – se on kameleonttimainen ”lois-elämänmuoto”, joka voi olla vasemmalla, keskellä, oikealla tai jakautuneena kaikkialle riippuen konjunktuurista jota se aina seuraa, ja se voi olla punaisen, sinisen, vihreän, sateenkaaren tai jonkin muun värinen, riippuen siitä miten sille tuntuu hyödylliseltä esiintyä. Se vaihtaa väriä kuin mustekala aina kun olosuhteet ja sen maineen itse aiheutettu tuho pakottavat sen ”kääntämään takkia” taas.

Meidän on nyt suojeltava Suomea siltä lois-hirviöltä. Tehdään se yhdessä.

Heiti Kesa

Voit lähettää minulle toiveesi ja ehdotuksesi Telegram-sovelluksen kautta: 

https://t.me/KorjataanSe,

https://t.me/FrostyJack,

tai youtube-kanavani kautta:

https://www.youtube.com/channel/UCjryvzQaxvZUdYQotFTEH0A

Tietysti saa myös esittää kysymyksiä niitten välityksellä.

Tämän loppuun lisäisin tekstin muodossa Tarja Halosen täyspitkän puheen, jonka hän piti pääkaupunkimme torilla ”Lordi”:lle tämän euroviisuvoiton jälkeen:

”SUOMALAISTA LAATUTYÖTÄ!”

Samankaltaiset artikkelit