Nyt riittää!

Ollaan syvällä suossa niin Suomi kuin koko maailma. Paremman yhteiskunnan saavuttamiseksi, tarvitaan ihmisten tietoisuuden laajentumista.

Ihmiset tarvitsevat lapsena paljon rakkautta ja turvallisuuden tunnetta kasvaakseen autenttisiksi ihmisiksi, jotka osaavat rakastaa itseään sekä muita ihmisiä, ilman että tarvitsee hakea hyväksyntää muilta.

Rakkauden ja välittämisen puute johtaa siihen, että ihmiset luovat itselleen minäkuvan jota he haluavat näyttää maailmalle ja sitä kautta hakevat hyväksyntää. Moni ei edes tiedä mitä se rakkaus, välittäminen ja turvallisuuden tunne on, kun eivät ole koskaan kokeneet, jolloin sisäisesti tuntevat olonsa epävarmaksi ja tyhjäksi.

Yhteiskunnassa on paljon ylitunteellisia ihmisiä, joille se rikkinäinen minäkuva on kehittynyt pahoinvoivassa yhteiskunnassa. On tärkeää, että jokainen ihminen ottaisi vastuun omista tekemisistään ja ajatuksistaan.

Miehillä testosteronitasot ovat laskeneet ja miehiltä puuttuu roolimallit. Ei ole paljon ydinperheitä, jossa olisi rakastavainen isä jolla on myös selkäranka.

Naisista taas on tullut enemmän maskuliinisia ja uraa uurtavia ja yhä vähemmän naisia uskoo löytävänsä hyvän miehen.

Konkreettisia muutoksia:

  • Suomen itsenäisyys takaisin.
  • Kansalle valtaa äänestää ja vaikuttaa isoihin päätöksiin.
  • Suomi omavaraiseksi.
  • Energian ja ruuan verotus pois jotta yhteiskunta pyörisi paremmin, samalla estettävä isojen yritysten kartelli.

Toivon yhteiskunnalta, että ihmiset kuuntelisivat omaa sydäntään ja välttäisivät tekemästä sellaisia asioita jotka ovat moraalisesti väärin.

Marko Kotalainen

https://twitter.com/Nonstopzen

Samankaltaiset artikkelit