Sitoutumaton eurovaaliehdokas 2024

Juha Huhtala 175

Olen Juha, sitoutumaton kunnan- ja aluevaltuutettu Kouvolasta

Suomen suunta tulee kääntää tuhon tieltä, toivon, rehellisyyden ja totuuden tielle.

Olen 44-vuotias perheenisä. Vanhemmuus määrittelee paljon sitä, mitä ihmisenä olen. Nuorin lapsistani täytti juuri kolme vuotta. Lisäksi perheeseen kuuluu neljä teini-ikäistä lasta. Toimimme yhdessä vaimoni kanssa sijaisperheenä vaihtelevalle määrälle lapsia. Enimmillään kodin seinien sisällä on vipeltänyt seitsemän lasta. Ei siis ole ihme, että juuri isyys määrittelee sitä mikä, ja kuka minä olen. Isyys on tärkein tehtäväni. Yhtä tärkeää on olla hyvä aviomies elämäni rakkaudelle – vaimolleni Riinalle. Perhe on minulle ”kaikki kaikessa” Politiikkaakin teen lapsilleni ja kaikille tuleville sukupolville. Tavoitteeni on rakentaa lapsille hyvä kotimaa, jossa kasvaa ja elää onnellista elämää.

Koira kuorsaa tuossa vieressä, pieni karvaturri. Kissojakin on neljä. Kaalia lattialla puputtaa jättikani nimeltä Rontti. Olen eläin- ja ihmisrakas, rakastan elämää sen kaikissa muodoissa.

Oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja totuus ovat minulle tärkeitä arvoja. Olin koulussa se poika, joka aina puolusti heikompia asettaen joskus itsensä vaaraan. Rehellisyys on kaiken yhteiskunnallisen toiminnan kivijalka. En edes ymmärrä, että miksi poliitikot pitävät ihmisiä niin tyhminä, että valehtelu vaan jatkuu, ja jatkuu.

Olen soturi – taistelen valon puolella valhetta, vääryyttä ja ahneutta vastaan. Haluan herättää sinutkin taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan – kuuletko kutsun? Minä keskityn paljastamaan kaikki vääryydet ja puuttumaan niihin pelotta. Suomi tarvitsee vahvoja päättäjiä. On ollut harmillista seurata, kuinka valtionjohtoamme viedään kuin ”pässiä narussa”. Poliitikon tulee olla immuuni kaikelle lahjonnalle ja uhkailulle – poliitikon tulee aina palvella totuutta. Minä vastustan korruptiota. Muun muassa siksi olen päättänyt, etten ota senttiäkään vastaan vaalirahoitusta, keneltäkään. Sanotaan että rahalla on isäntä. Minä olen itse itseni isäntä nyt, ja tulevaisuudessa.

Kun muut puhuvat sodasta, minä puhun rauhasta. Ihmiskunnan keskeneräisyyden osoittaa
kykenemättömyys hoitaa erimielisyyksiä ilman väkivaltaa. Rahaa näyttää riiittävän sotaan, mutta kaikesta muusta ollaan valmiita leikkamaan. Tätä moraalitonta toimintaa on vaikea seurata sivusta. Onneksi me voimme kasvaa ihmisinä ja muuttua paremmiksi. Rauha asuu rakkaudessa – rakkaus on universumia koossa pitävä voima.

Maailma ulkopuolella näyttää kaoottiselta ja sekavalta. Asiat vaikuttavat menevän väärään suuntaan. Meillä on kuitenkin toivoa. Ja juuri toivo on muutoksen mahdollistava tekijä. Kansaa yhdistävä ja kokoava toivo on kuin hyökyaalto, joka huuhtoo pois pelon, antaen käyttövoiman muutokselle. Koska minulla on vahva toivo paremmasta, haluan luoda ja levittää toivoa myös kaikille muille. Koska minä uskon parempaan tulevaisuuteen, olen näissä vaaleissa ehdolla – sinua ja isänmaatani varten.

Juha Huhtala

Sosiaalinen media:
FB: https://www.facebook.com/huhtalajvt
IG: https://www.instagram.com/juha_huhtala/
TikTok: https://www.tiktok.com/@juhahuhtala
Twitter: https://twitter.com/huhtalajvt/

Samankaltaiset artikkelit